Bouwen & Voertuigen

Min: €0 Max: €150

Geschikt voor

Compatibel met

Het leuke aan het spelen met blokken is dat jouw kind zijn fantasie kan gebruiken tijdens het spelen. Zo kan jouw kind met de boerderij uit ons assortiment zelf echt even een boer zijn. Het begint natuurlijk met het bouwen van een eigen boerderij waar vervolgens heerlijk mee gespeeld kan worden. De dieren moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden door de boer. Dit kan urenlang speelplezier opleveren voor je kind. Bij deze set zitten diverse dieren en natuurlijk is de boer zelf ook van de partij. Deze set valt ook te combineren met andere merken met soortgelijke blokken zoals Duplo, Huimei en Funlock. Alles wat nodig is voor jouw kind om even lekker het boerenleven in te duiken zit in deze set en je kind zal dus direct aan de slag kunnen gaan. Is jouw kind gek op dieren, dan is deze boerderij de perfecte set om mee te spelen.

Bij de brandweer of politie

Voor veel kinderen is het een droom om bij de brandweer of politie te gaan werken, later als zij groot zijn. Als een brandweer of politiewagen langs komt rijden zie je direct allemaal kinderoogjes oplichten en vol bewondering kijken. Nu ze nog net iets te jong zijn om echt bij de brandweer of politie te werken betekend dat niet dat ze niet kunnen doen alsof. Met een set uit ons assortiment kan jouw kind de grootste politie en brandweer avonturen beleven.

De brandweer komt in 2 sets. De brandweerauto die bestaat uit 20 delen. Bij een jong kind is dit een leuke mogelijkheid om even samen wat te ondernemen. Je kunt samen deze brandweerwagen in elkaar zetten. Ook moet de kazerne nog gebouwd worden, deze bestaat uit 96 delen. Het is leuk om deze kazerne en brandweerauto samen in elkaar te bouwen en vervolgens samen brandjes te gaan blussen met de bluswagen en helikopter.

Om van de politiesets alles compleet te hebben kunt u 2 sets aanschaffen. De politieauto en het politiebureau. De auto bestaat uit 20 delen en het politiebureau uit 80 delen. Net als bij de brandweer set een leuke gelegenheid om even wat samen te doen met je kind. Natuurlijk is het bouwen hiervan voor volwassenen ook hartstikke leuk. Voor een compleet avontuur kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de brandweer en politie samen op pad te laten gaan. Zo creëer je met je kind een avontuur waar urenlang speelplezier aan beleefd kan worden.

Thuis Formule 1 racen

Wat is er nou leuker als een snelle en vooral hele stoere auto? Om met een raceauto te kunnen rijden hoef je nu geen 18 jaar of ouder meer te zijn. Je kunt zelf prima je eigen raceauto’s bouwen met de raceauto set die je in ons assortiment vindt. Het voordeel aan deze auto’s is dat je niet snel een pitstop nodig zal hebben. Met deze Formule 1 raceauto’s hou je wedstrijden gewoon thuis in de woonkamer. Wie er gaat winnen weten we natuurlijk nog niet maar dat het spelen met deze set veel plezier oplevert is een ding wat zeker is.

De autogarage

Wat nou als je auto eens kapot gaat? Dan heb je toch een eigen garage nodig! Ook deze garage vind je in ons assortiment. Deze garage set bevat auto’s maar in deze garage is het geen probleem om ook je Formule 1 auto te repareren zodat hij klaar staat voor de volgende race. De garage set bestaat uit wel 108 onderdelen en dat staat dus voor veel bouwplezier. Deze garage is een echte must, want elke Formule 1 raceauto moet wel een snaar de garage voor reparaties en om nagekeken te worden.

Veilig op safari

Het is nergens voor nodig om op een vliegtuig te stappen naar een ver land om op safari te kunnen gaan. Een safari kan net zo goed thuis plaats vinden, bijvoorbeeld in de huiskamer. Je stapt in je auto en gaat een stukje rijden. Onderweg kom je verschillende exotische dieren tegen zoals een aap, een olifant en meer. Al deze wilde dieren waren nog nooit van zo dichtbij te bewonderen als nu. Deze safari sets zijn met elkaar te combineren en zijn ook te combineren met andere merken. Je kunt nu op safari gaan en zult je ogen uit kijken door al die wilde dieren om je heen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Uniblocks.nl 9.8 /10 - 386 beoordelingen