Hubelino knikkerbaan, beleef uren lang speel plezier met een knikkerbaan.

Min: €0 Max: €150

Geschikt voor

Compatibel met

Bijna elke volwassene van tegenwoordig heeft als kind met knikkers gespeeld. Of dit nou buiten was met vrienden of binnen op een gave knikkerbaan. Een tijd lang werd dit niet meer echt gedaan maar nu komen knikkerbanen weer helemaal terug. Met een Hubelino Knikkerbaan kan jouw kind zelf bouwen en dus zelf bepalen welke kant de knikkers op gaan. Elke keer dat een kind speelt met zo een baan is het weer anders en zo blijft het voor kinderen lang leuk om hiermee te spelen. Veel speelgoed beland snel achterin een kast en dat is zonde. Investeren in goed speelgoed zoals de Hubelino knikkerbaan is een goede keuze. In plaats van allemaal klein spul kies je dan voor speelgoed van goede kwaliteit wat lang leuk blijft. Zelf ga je even terug naar je kindertijd en kan je jouw kind zien genieten van hetzelfde soort speelgoed als waar je vroeger zelf urenlang plezier van hebt gehad.

Van klein tot reusachtig groot

Om met een Hubelino knikkerbaan te kunnen spelen is er niet direct een baan van een paar honderd onderdelen nodig. Je kunt klein beginnen en met de tijd verder uitbreiden. De startset bestaat uit 85 delen en dit is genoeg om een leuke knikkerbaan in elkaar te bouwen en af en toe mee te variëren. Als je ziet dat je kind het leuk vindt om hiermee te spelen en variëren kun je er altijd nog een set bij aanschaffen om jouw kind nog meer mogelijkheden te geven. Deze sets kunnen gewoon met elkaar gecombineerd worden. Zo begint een baan klein en kan met de tijd zo groot gemaakt worden als dat je zelf wilt. Voor je het weet heeft jouw kind genoeg onderdelen om een Hubelino knikkerbaan te maken die net zo groot is als bijvoorbeeld een slaapkamer. Zie je het trotse gezichtje al voor je?

Aanvullende onderdelen

Tijdens het spelen letten kinderen er niet echt op waar bijvoorbeeld de knikkers heen rollen en ook tijdens het opbouwen of afbreken van de baan kunnen er weleens wat stukjes kwijtraken. Omdat het zonde zou zijn dat je kind hierna niet meer met deze baan kan spelen, bieden wij behalve de startsets ook een aanvul set en losse knikkers aan. Wanneer jouw kind tijdens het spelen dan wat stukjes kwijt geraakt is hoef je niet per se een hele nieuwe startset aan te schaffen. Een Hubelino knikkerbaan is leuk om mee te spelen en er is urenlang zorgeloos plezier voor kinderen die niet steeds hoeven op te letten dat er niets kwijtraakt.

Een kleurrijk geheel

Zoals de knikkerbaan van vroeger simpel en saai van kleur was is een Hubelino knikkerbaan kleurrijk en visueel interessant. Ook de knikkers die erbij zitten zijn vrolijk gekleurd. Zo is een knikkerbaan iets waar kinderen vrolijk van worden en is het een echt feestje als de gekleurde knikkers de vrolijke baan af komen razen. Voor kinderen is het spelen met knikkers nog nooit zo leuk geweest als nu met de Hubelino knikkerbaan. Samen of alleen spelen maakt niet uit, spelen met deze baan is hoe dan ook leuk.

Samen plezier maken

Een Hubelino knikkerbaan is het perfecte middel om even lekker wat samen te doen met je kind. Voor sommige kinderen kan het bouwen van een knikkerbaan lastig zijn, zeker als zij dit nog niet eerder hebben gedaan. Dit is de perfecte gelegenheid om samen een plekje op te zoeken en samen te gaan bouwen. Ook kinderen kunnen samen bouwen aan een Hubelino knikkerbaan, ze leren samen spelen en delen door er samen aan te werken de mooiste en grootste knikkerbaan ooit te bouwen. Als het bouwen klaar is, is het de tijd om de knikkers er razendsnel af te laten racen. Er is voor een kind natuurlijk niks leuker als te zien hoe de knikkers van de zelf gebouwde baan af racen. Weet jij nog hoe dit vroeger was? De ogen van een kind zullen stralen als de knikkers over de stukken heen naar beneden rollen en wat is er nou leuker om een kind te zien stralen. Wil jij ook zo een geweldige Hubelino knikkerbaan in huis hebben voor jouw kind, shop dan nu bij Uniblocks.nl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Uniblocks.nl 9.8 /10 - 386 beoordelingen