Light stax Junior (duplo size)

Min: €0 Max: €30

Geschikt voor

Compatibel met

Deze blokken hebben dezelfde maat als de blokken van bijvoorbeeld Duplo en kunnen hier dus ook prima mee gecombineerd worden. Het verschil tussen de standaard blokken en deze blokken is dat Light Stax Junior licht geven. Daardoor kunnen ze gebruikt worden om grote bouwwerken extra op te laten vallen maar kunnen ook gebruikt worden als nachtlampje. Je bouwt de blokken dan in een leuke vorm, bijvoorbeeld een vliegtuig, je bouwt dit op de grondplaat en dan geeft dit licht. Zo kun je elke dag een ander nachtlampje staat in je slaapkamer.

Diverse standen

De nachtlampstand is prima voor iedereen die het niet fijn vindt om te gaan slapen in een volledig donkere kamer. Met de nachtlamp stand gaat Light Stax Junior vanzelf uit na een kwartier. Je hebt zo voldoende tijd om rustig in slaap te vallen voordat het licht uit gaat. Ook kun je de blokken licht laten geven wanneer jouw bouwwerk klaar is en je het aan iemand laat zien, zo geef je jouw bouwwerk een echt wauw effect. Je kunt jouw blokken ook laten knipperen waardoor iedereen zijn aandacht extra op jouw bouwwerk wordt gefocust.

Bouwwerken met een apart design

Wanneer deze blokken in verbinding staan met de grondplaat kunnen ze licht geven. Ze geven ook licht als ze een ander blok raken die licht geeft, hierdoor kun je allerlei oplichtende patronen creëren in jouw bouwwerk. Je kunt er bijvoorbeeld de vorm van een hart of een ster in laten oplichten of misschien zelfs wel jouw naam. Deze blokken zijn leuk, divers en goed te combineren met andere bouwstenen waardoor je grote dingen kunt bouwen. Je bouwt met Light Stax Junior dingen die uniek en creatief zijn en jouw bouwwerk zal anders zijn als alles wat anderen gebouwd hebben. Als je al langere tijd blokken bouwt is dit een leuke manier om weer creatief aan de slag te gaan met verschillende patronen.

Welke set Light Stax Junior heb je nodig?

De set die je nodig hebt is afhankelijk van wat je er allemaal mee wilt gaan bouwen. Wil je deze blokken gebruiken voor het aanbrengen van enkele subtiele details of wil je een heel lichtgevend bouwwerk maken? Het is dus geheel afhankelijk van wat je wilt gaan doen. De Light Stax Junior pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes zodat jij kunt kiezen wat je nodig hebt en wat er bij jouw ideeën past. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om meerdere pakketten aan te schaffen en deze met elkaar te combineren of om de Light Stax Junior te combineren met andere blokken van soortgelijke grootte.

Losse onderdelen

Als je al veel Light Stax Junior blokken hebt kan het zo zijn dat je net een paar blokken van een bepaalde kleur te kort komt. Daarom vind je in ons assortiment de uitbreidingsset in diverse kleuren. Zo kun je kiezen tussen wit, geel, rood, groen, blauw, oranje of een mix set met diverse kleuren. Zo kun je de blokken die je nodig hebt aanschaffen zonder dat je een hele nieuwe startset nodig hebt. Ook de grondplaat die de blokken voorziet van licht kun je los aanschaffen zodat je nog meer kunt bouwen of zodat je jouw bestaande bouwwerk verder kunt uitbreiden. Het Light Stax Junior assortiment is erg uitgebreid, omdat wij willen dat jij alles kunt bouwen wat je altijd hebt gewild.

Voor kinderen van alle leeftijden is het leuk om met Light Stax Junior te bouwen. Je kunt jouw bouwwerken extra laten opvallen doordat ze met deze sets letterlijk oplichten. Ook kun je na het bouwen jouw geweldige bouwwerk gebruiken als nachtlamp, zodat je het nog even kunt bewonderen voordat je gaat slapen. Combineer deze sets met andere blokken van soortgelijke grootte en bouw groter en mooier dan je ooit had gedacht. Light Stax Junior vind je in het assortiment van Uniblocks.nl, laat jouw bouwwereld oplichten!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Uniblocks.nl 9.8 /10 - 386 beoordelingen