Light Stax (Lego formaat / size)

Min: €0 Max: €40

Geschikt voor

Compatibel met

Wanneer je voor het eerst wilt gaan bouwen met Light Stax, kun je het beste een basis set aanschaffen. Bij zo een set zit alles wat je nodig hebt om te beginnen met bouwen. Wanneer je eenmaal hebt uitgevonden hoe alles werkt kun je deze set gaan uitbreiden met de uitbreidingsset. Zo wordt jouw verzameling steeds groter en kun je steeds meer variatie gaan aanbrengen in alles wat je gaat bouwen. Wanneer je de Light Stax combineert met andere bouwstenen in Lego formaat krijg je een prachtige afwisseling van de verschillende kleuren en de opgelichte delen, dit geeft een prachtig effect. Iedereen die graag bouwt met blokken als Lego heeft op zijn minst een basis set Light Stax nodig.

Eindeloos gebruiken

Er is niks vervelender als eindelijk klaar zijn met bouwen, je Light Stax willen laten branden en dat het dan niet aan gaat. Geklooi met batterijen die constant op zijn kan erg hinderlijk zijn voor het plezier wat je zou kunnen hebben als alles gewoon werkte. Doordat de Light Stax oplaadbaar zijn, is het dus nergens voor nodig om constant batterijen vervangen, nadat je klaar bent met bouwen laad je het op, zodat je altijd een opgeladen basis hebt om jouw steentjes op te lichten. Je kunt met dit systeem honderden steentjes tegelijk op laten lichten. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de steentjes in verbinding staan met elkaar en je hebt direct een waar lichtspektakel gebouwd. Je kan het zo groot en indrukwekkend maken als je zelf wilt, je zal elke keer weer versteld staan van de geweldige creaties die je kunt maken met de Light Stax.

Verslaafd aan Light Stax

Wanneer je net begint met het bouwen met deze geweldige bouwsteentjes klinkt het misschien gek maar je zal echt nooit meer zonder willen. Het effect dat deze steentjes geven aan bouwwerken is werkelijk spectaculair te noemen. In plaats van een gewoon huisje heb je opeens een huisje waar echt leven in lijkt te zitten doordat er licht brand. Wanneer je een stad gaat bouwen met Lego, was dit eerst maar een saaie stad en met Light Stax zit er echt leven in. Door deze lichtgevende steentjes lijkt er echt leven te zitten in alles wat jij bouwt. Wees gewaarschuwd, wanneer je eenmaal begint met het gebruiken van deze lichtgevende bouwsteentjes zal je nooit meer zonder willen bouwen.

Verschillende lichteffecten

Gewoon lichtgevende bouwsteentjes waren niet spectaculair genoeg, vonden de ontwikkelaars van Light Stax. De diverse standen waar deze steentjes op kunnen worden ingesteld maken het bouwen hiermee nog leuker. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar een vuurtoren, zie je dat dit licht niet constant brand maar aan en uit gaat of ronddraait. Deze bouwsteentjes hebben een functie die knippert en een functie waarbij het licht aanwakkert. De V2 Light Stax blokken hebben zelfs een geluid gestuurde modus, waarmee je het licht van jouw bouwwerken mee kunt laten bewegen op de muziek! Dit geeft weer hele andere effecten waardoor sommige bouwwerken nog realistischer worden. Zo bouw jij met Light Stax een vuurtoren of een auto met knipperlichten zoals het er in het echte leven ook uit ziet.

Overbrug afstanden

De steentjes steken elkaar als het ware aan, je bouwt de steentjes op elkaar waardoor zij allemaal oplichten. Toch is het niet altijd mogelijk om alle steentjes aan elkaar vast te zetten en zal je voor het gewenste resultaat wat afstand moeten overbruggen. Dit is uiteraard geen probleem, dankzij de verlengkabels van Light Stax. Op deze manier kun je bijvoorbeeld meerdere huisjes naast elkaar verlichten zonder dat deze aan elkaar vast gebrouwd moeten worden. Zo bouw je de mooiste lichtgevende dorpen zonder moeite, slechts door de huisjes met elkaar te verbinden door middel van deze verlengkabels.

Combineer jouw Light Stax met Lego steentjes of andere bouwsteentjes in dit formaat en maak de mooiste bouwwerken. Deze lichtgevende bouwsteentjes zorgen voor een werkelijk spectaculair resultaat en laten jouw werk tot leven komen. Alles wat jij bouwt zal stralen dankzij Light Stax en je zal nooit meer iets willen bouwen zonder op zijn minst een paar van deze steentjes toe te voegen. Je vindt deze geweldige lichtgevende bouwsteentjes bij Uniblocks.nl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Uniblocks.nl 9.8 /10 - 386 beoordelingen