Filter

Actieve filters

Toont alle 5 resultaten

Brikkon

Het kan soms lastig zijn om een stevige constructie te bouwen met bouwsteentjes. Ook kan het zo zijn dat je iets in je hoofd hebt wat je graag wilt bouwen maar dat je niet weet hoe te beginnen. Brikkon helpt je door te fungeren als stevige basis, waar je elke keer een andere laag omheen kunt bouwen.

-50%
Uitverkocht
4.95

Combineer met Duplo

-30%
Uitverkocht
10.50

Combineer met Duplo

-20%
Uitverkocht
7.95

Combineer met Duplo

-23%
Uitverkocht
9.95

Combineer met Duplo

-10%
Uitverkocht
22.50

Combineer met Duplo


De panelen zijn van hout en zijn voorzien van noppen zodat alle steentjes van Lego of Duplo formaat hierop gebouwd kunnen worden. Je kunt dus rekenen op een stevige basis waardoor jouw creatie altijd goed in elkaar zit, maar je kunt toch je fantasie gebruiken om deze creatie elke keer anders aan te kleden met bouwsteentjes.

Verschillende bouwopties

Van Brikkon zijn er verschillende varianten te krijgen, dit zodat er voor iedereen wat leuks tussen zit. Het is ook erg leuk om ze allemaal te hebben en mooi op te bouwen, zo kun je jouw collectie uitstallen voor anderen om te bewonderen. Je kunt jouw verzameling ook elke keer een beetje veranderen, zo heeft jouw bezoek elke keer weer wat anders om te bewonderen. Jouw collectie wordt nooit saai met Brikkon en je kunt de verzameling zo groot en divers maken als je zelf wilt en dat is wat dit zo leuk maakt!

Het Brikkon kasteel

Het kasteel is groots en kun jij zelf nog groter en mooier maken door helemaal uit te pakken tijdens het bouwen. Je kunt verschillende kleuren combineren die mooi bij elkaar passen. Dit Brikkon kasteel komt met een katapult waardoor je jouw kasteel kunt verdedigen tegen de vijand. Als je dus twee of meerdere kastelen neerzet is het alsof dit de verschillende koninkrijken zijn die tegen elkaar strijden. Je kunt dit geheel op een indrukwekkende wijze uitstallen en mogelijk zelfs een leger aan legosoldaten erbij zetten.

Met een ruimteschip ver weg van de aarde

Heb je altijd al eens de ruimte in willen gaan? Met het ruimteschip van Brikkon kan je dan misschien niet echt de ruimte in gaan maar het avontuur komt aardig dichtbij. Dit is een prachtig ruimteschip waar je met een beetje fantasie geweldige avonturen mee kunt beleven. Je kunt jouw ruimteschip elke keer weer anders maken en dit maakt het bouwen met een basis van Brikkon zo geweldig. Je kunt er zoveel bouwen als je wilt en in alle mogelijke kleuren, je hoeft natuurlijk niet elke keer jouw ruimteschip af te breken.

Vliegen met Brikkon

Of je nou gek bent op vogels of vliegtuigen maakt met Brikkon niet uit. In het assortiment vind je beide opties. Vogels zijn er in de natuur in zoveel verschillende soorten die allemaal prachtige kleuren hebben. Je kunt jouw favoriete vogels en hun kleuren nabouwen met een stevige houten basis. Dit maakt het bouwen makkelijker en door de stevige basis kun je jouw gebouwde kunstwerk heel goed uitstallen en behouden. Behalve vogels zijn ook vliegtuigen prachtig en mysterieus. Ze komen in zoveel soorten en maten en het is verwonderlijk hoe deze reusachtige machines door de lucht zweven. Met een Brikkon vliegtuig basis kun je zelf de mooiste vliegtuigen bouwen in de kleuren die jij mooi vindt. Je kunt ervoor kiezen om een basis te kopen en deze te hergebruiken, zodat je elke keer wat anders kunt bouwen. Als je liever niet steeds de bouwwerken af wilt breken waar je zo hard aan gewerkt hebt kun je er ook voor kiezen om een paar vliegtuigen aan te schaffen zodat je kan blijven bouwen zonder af te hoeven breken.

Een huis met boomhut in de tuin

Brikkon delen kunnen niet alleen afzonderlijk worden gebruikt maar ook als set. Als je bijvoorbeeld kijkt naar het huis die je kunt opbouwen zoals je leuk vindt, zou je hier bijvoorbeeld een achtertuin bij kunnen verzinnen met een prachtige grote boomhut erin. Zo kun je dus een leuk bouwwerk maken door verschillende producten van deze serie te combineren. Bouw jouw droomhuis en verander hem zo vaak als je wilt. Met Brikkon heb je een goede basis om mee te gaan bouwen zodat jouw bouwwerk staat als een huis. De Brikkon producten die stevigheid bieden aan jouw bouwwerken vindt je hier bij Uniblocks.nl.

De waardering van www.uniblocks.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1014 reviews.