Losse elektrische treinen die compatibel zijn met oa Duplo

Min: €0 Max: €70

Geschikt voor

Compatibel met

Een treinset die je in ons assortiment koopt is gegarandeerd van de beste kwaliteit en doet zeker niet onder aan andere merken. Onze producten zijn gemaakt van ABS plastic, dit is een sterk plastic wat kinderen dus niet makkelijk kapot krijgen. Hierdoor is dit een veilig plastic om te gebruiken aangezien er niet zomaar stukjes afbreken wat het voor kinderen gevaarlijk maakt. Je kunt je kinderen met een gerust hart uren laten spelen met een treinset zonder je zorgen te hoeven maken over gevaarlijke losse stukjes.

Voor jongens en meisjes

Vroeger was er misschien het stereotype dat jongens speelden met auto´s en treinen en meisjes met poppen. Tegenwoordig gaat dat natuurlijk niet meer op en kunnen zowel jongens als meisjes spelen met een treinset. Wij hebben in ons assortiment de set in de vorm van een goederentrein en stoomlocomotief die je nog kunt aanvullen met diverse wagons en stukken treinrails. Behalve deze standaard treinsets die al geweldig zijn om mee te spelen bieden wij in ons assortiment ook een Hello Kitty en prinsessen treinset aan voor alle kinderen die Hello Kitty of prinsessen leuk vinden en graag met een trein spelen. Door deze variatie is er voor elk kind een mooie treinset verkrijgbaar, onafhankelijk van wat zij leuk vinden. Treinen zijn leuk om mee te spelen en het bouwen van deze treinset is ook nog eens goed voor de fijne motoriek en het is leuk voor zowel jongens als meisjes.

Onze voordeelpakketten

Wanneer jouw kind voor het eerst gaat spelen met treinen kan het best veel zijn om in een keer aan te schaffen. Daarom bieden wij voordeelsets aan. Hier zitten diverse stukken rails in maar ook bijvoorbeeld een brug. Het is leuk om de basis treinset hiermee aan te vullen zodat jouw kind gelijk meer mogelijkheden heeft en een grotere rails neer kan leggen voor zijn of haar trein. Zo is de treinset van jouw kind gelijk een stuk groter en door de diversiteit blijft het voor kinderen langer leuk om mee te spelen. Vaak beland speelgoed na korte tijd ergens achter in de kast en dat is zonde. Een treinset die je constant kunt blijven uitbreiden blijft dus leuk voor je kind. Elke keer dat je kind ermee speelt kan de rails in een andere vorm worden neergelegd of op een ander plek in het huis waardoor het spel constant een nieuw avontuur blijft en het altijd leuk blijft om mee te spelen.

Samen spelen met een treinset

Samen spelen is iets wat kinderen moeten leren. Spelen met treinen en het bouwen van een rails kan hier goed bij helpen. Kinderen kunnen samen spelen met een treinset door samen de rails in elkaar te zetten en de wagons aan de trein te bevestigen. Ook kunnen ze samen delen als beide kinderen wat eigen onderdelen hebben, deze kunnen prima gecombineerd worden, zelfs als een van de kinderen een ander merk heeft. Onze treinset kan namelijk prima gecombineerd worden met andere merken zoals bijvoorbeeld Duplo. Samen spelen kan voor veel kinderen in het begin lastig zijn maar als ze dat op een spelende manier leren door samen een treinset in elkaar te zetten en vervolgens samen op avontuur te gaan kan het haast niet leuker worden.

Of je nou een kind hebt die van prinsessen houdt of die liever een stoere stoomlocomotief heeft om mee te spelen maakt niet uit. In ons assortiment vindt je een treinset die leuk is voor jouw kind. Deze sets kunnen makkelijk uitgebreid worden voor een extra groot avontuur en nog meer plezier. Een treinset is leuk en leerzaam voor alle kinderen en elk kind zou er dan ook een moeten hebben. Dit maakt een perfect cadeau voor een kind, kinderen zullen niet kunnen wachten om ermee te mogen spelen. Samen spelen of alleen, een treinset is hoe dan ook geweldig om mee te spelen. De mooiste set met trein en rails vindt je hier bij Uniblocks.nl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Uniblocks.nl 9.8 /10 - 386 beoordelingen