Wegenplaten voor Lego en ook voor Duplo formaat blokken

Onderscheidend is ons assortiment mede door de wegenplaten van Lego maar ook verkrijgbaar voor Duplo formaat bouwblokken. Deze wegenplaten voor de grotere blokken zijn nooit door de grote fabrikant zelf gemaakt. Daarom zien we ze niet zo vaak maar net zo leuk natuurlijk.

Hoe gaaf is het dat je eigen wegenplaten, misschien nog wel van heel vroeger, kan gebruiken met de wegenplaten van Uniblocks. Ikzelf heb nog de lichtgrijze van 35 jaar geleden. Hoe leuk is het dat je kinderen er ook weer veel plezier mee kunnen beleven. Eerst maar eens de bouwplaten voor Duplo formaat bouwplaten. Deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende stukken en zijn 19×19 cm.

Uiteraard een recht stuk, anders kun je geen afstanden maken. Hiernaast zijn er 2 soorten bochten. Een ruimere bocht en een tussen (korte) bocht. Dit is om links en rechts te gaan. Met bijvoorbeeld: 6 rechte stukken en 4 bochten kun je alleen een rondje maken. Maar doe je hiertussen een korte bocht en dan kun je bocht omdraaien. De rechte stukken draai je 180 graden en passen deze aan beide bochten. Zo maak je een hele mooie racebaan die alle kanten opgaat.

Wilt u alleen een ronde baan met wat rechte stukken? Het maakt niet uit of u hier nou een ruime of kort bocht voor besteld. De rechte stukken draait u om dan passen alle banen aan elkaar.

Dan de 25,5×25,5 cm Lego formaat bouwplaten. Ondertussen is Lego al verder in hun ontwikkelingen en hebben al een nieuwe variant van de wegplaten ontwikkeld. Maar wat moet je nu met al die wegen die je al hebt? en nu mis je nou net een bocht of een recht stuk!? Bij Uniblocks kunt u de classic wegenplaten los bij bestellen.

Uiteraard hebben we ook een voordeelset met een bocht stuk, recht, T-splitsing en kruising. Deze komen samen in 1 setje. Maar uiteraard kiest u zelf en geen onnodige stukken die u dan over heeft. De kleuren kunnen wel afwijken. Zo heeft Lego in al die jaren vele verschillende kleuren wegenplaten gemaakt. De Uniblocks wegenplaten komen redelijk overeen met de allerlaatse kleur wegenplaten die Lego heeft verkocht. Er zal niet veel kleurverschil zijn.

En ook belangrijk: Aan de wegenplaten van Lego kunnen de Uniblocks bouwplaten gewoon mee gekoppeld worden. Vergeet niet een bouwblokje erop te klikken zodat het niet kan verschuiven.

Het speelgoed van Uniblocks.nl is in Nederland en België te bestellen. Bij een besteding vanaf €50,- wordt je pakket in Nederland gratis bezorgd. In België wordt je pakket vanaf een besteding van €70,- gratis thuisbezorgd. Haal je het liever op? Ook dat is het mogelijk bij het hoofdkantoor in Beekbergen. Al een tijdje op zoek naar hét perfecte speelgoed voor je kinderen of kleinkinderen? En heb je het het liefste zo snel mogelijk in huis?

Bestel je je producten voor 16:00u? Dan wordt het diezelfde dag nog naar je verzonden. Al meer dan 1000 klanten beoordeelde Uniblocks.nl met een gemiddelde van 9.3. Bekijk gerust de reviews bij onze producten voor meer informatie. Twijfel je nog of heb je vragen over één of meerdere producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met al je vragen over onze bouwplaten of onze andere producten.

Geef een antwoord

De waardering van www.uniblocks.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1291 reviews.