Toont alle 7 resultaten

Gigi blokken

64.95

Van duurzaam karton

32.95

Van duurzaam karton

12.95

Van duurzaam karton

-13%
34.95

Van duurzaam karton


Hoe groter hoe beter, dit gezegde gaat niet voor alles op maar zeker wel voor het bouwen met blokken. De Gigi bloks zijn groot waardoor je de mooiste en grootste bouwwerken kunt maken. Alles van een huisje tot een tafel en stoeltje kun je bouwen met deze stevige blokken. Dit is niet alleen leuk voor kleine kinderen maar ook voor oudere kinderen is het fantastisch om een huisje te bouwen met blokken waar werkelijk in gezeten kan worden. Gigi blokken hebben zo veel mogelijkheden dat het bouwen ermee niet snel zal gaan vervelen in tegenstelling tot sommige andere soorten blokken.

Duurzaam karton

Gigi blokken zijn gemaakt van karton. Ze worden plat geleverd waardoor het vervoer minder ruimte in beslag neemt als bij andere blokken. Je vouwt ze zelf eenvoudig in elkaar en kunt beginnen met bouwen. Van een plat stuk karton tot een stevige duurzame blok, deze blokken hadden niet beter kunnen zijn. Deze blokken zijn sterk en zijn erg licht in gewicht, zodat je heel makkelijk tot grote hoogtes kunt bouwen. Als je bouwwerk dan toch omvalt zal het zeker geen schade aanrichten. Doordat deze blokken in de verpakking plat zijn en je ze thuis in elkaar vouwt, zijn ze erg milieubewust. Er is minder ruimte nodig en er kan dus meer in één keer vervoerd worden. Gigi blokken laten je bouwen zonder schuldgevoel om het milieu. Dit zijn sterke blokken waarmee er een hele nieuwe bouwwereld voor je open gaat.

Samen spelen

Met Gigi blokken speel je het leukst samen. Alleen kun je een mooi bouwwerk maken maar wanneer je samen aan de slag gaat kun je de meest geweldige constructies bouwen. Je gebruikt fantasie en creativiteit om geweldig dingen te bouwen. Samen stapel je de blokken op totdat je er niet meer overheen kunt kijken, je kunt hier samen een geweldig fort van maken waar je samen in kunt zitten spelen. Met deze grote blokken speel je het leukst samen, hoe meer bouwers hoe mooier het resultaat zal worden.

Een stevig bouwwerk

Net als met andere bouwstenen zoals Lego grijpen de Gigi blokken elkaar. Dit zorgt ervoor dat wat je dan ook gaat bouwen, het stevig zal staan. Doordat de blokken niet alleen maar op elkaar staan maar elkaar grijpen zal jouw bouwwerk niet zomaar omvallen als je het aanstoot met langslopen. Je hoeft je dus niet druk te maken tijdens het spelen in jouw huis gemaakt van Gigi blokken, jouw huis staat stevig en zal niet omvallen bij de lichtste aanraking. Andere bouwstenen grijpen elkaar maar met Gigi blokken bouw je de echt grote meesterwerken. Je tovert jouw kamer bijvoorbeeld om tot een echt fort of kasteel waarin je als koning kunt wonen.

Hoeveel blokken heb je nodig?

Je kunt zo groot bouwen als je zelf maar wilt. De ruimte die je hebt bepaald hoe groot je jouw bouwwerk kunt maken. Voor kleine bouwwerken kun je kiezen om het pakket met 20 of 30 Gigi blokken aan te schaffen. Voor de grote denkers en de professionele bouwers hebben wij ook pakketten met 100 Gigiblokken waarvan je er natuurlijk ook meerdere kunt aanschaffen, afhankelijk van de grootte van jouw bouwdromen. Met deze blokken is niks te gek en je kunt zo groot gaan als je zelf wilt. De diverse sets kunnen prima met elkaar gecombineerd worden, zo kun je altijd meer blokken aanschaffen als je toch tekort komt voor jouw grote bouwdromen.

Gigi blokken maken de grootste bouwdromen waar, wat met Lego haast niet mogelijk is door het kleine formaat is met de geweldige Gigi blokken geen enkel probleem. Je bouwt binnen een mum van tijd een geweldig huis of een leuke tafel met stoel. Wat jij ook wilt bouwen, het is mogelijk met deze blokken. Bouw samen aan de grootste bouwprojecten en creëer dingen die je eerder nooit voor mogelijk had gehouden. Koop snel jouw set Gigi blokken hier bij Uniblocks.nl en begin snel aan jouw eerste echt grote bouwproject!

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1659 reviews.