Toont alle 13 resultaten

Voordelige treinrails

Speelt jouw peuter graag met Lego of Duplo? En is hij of zij helemaal gek van treinen? Dan mogen treinrails natuurlijk niet ontbreken aan jullie collectie bouwsteentjes. Met de treinrails onderdelen uit ons assortiment kan je kindje urenlang bouwen aan een spoornetwerk.

In ons assortiment vind je een uitgebreid assortiment speelgoed treinen, treinrails en wagons. Hoe meer onderdelen een kind tot beschikking heeft, des te langer en leuker er gespeeld kan worden. Onze voordelige treinrails maken het betaalbaar om je kind een mega lange treinrails cadeau te geven!

9.95

Combineer met Duplo

3.75

Combineer met Duplo

7.95

Combineer met Duplo

9.95

Combineer met Duplo

-13%
6.95

Combineer met Duplo

19.95

Combineer met Duplo

-5%
9.45

Combineer met Duplo

-10%
26.35

Combineer met Duplo

-10%
33.40

Combineer met Duplo

-10%
69.50

Combineer met Duplo

-10%
56.40

Combineer met Duplo

3.75

Combineer met Duplo


Spoornetwerk bouwen met losse treinrails onderdelen

Vind je kindje het geweldig om te spelen met treinen en treinrails? Dan moeten er natuurlijk nog meer onderdelen aangeschaft worden voor nóg meer speelplezier. Bij Uniblocks hoeft dit geen dure aangelegenheid te zijn, want in ons assortiment vind je voordelige treinrails. Zo betaal je slechts enkele euro’s voor meerdere treinrails onderdelen. Zo ben je voordelig uit én kan je peuter zich urenlang vermaken met het bouwen van een spoornetwerk.

Combineer met treinen en wagons

Er is natuurlijk weinig plezier te beleven aan een rails zonder trein. Daarom vind je in ons assortiment een breed assortiment speelgoed treinen en wagons. Na het leggen van de treinrails kan er met treinen en wagons gespeeld worden. Ook een elektrische trein is ontzettend leuk. Door de trein wordt de klaargelegde rails gevolgd door de trein. Zo kan je kind zelf bepalen waar de trein allemaal heen gaat. Dit is natuurlijk ontzettend leuk.

Heb je een Lego of Duplo trein gevonden in onze webshop? Dan moeten daar natuurlijk zoveel mogelijk wagons aan gekoppeld worden. Wordt het een stoomlocomotief, goederentrein of passagierstrein die over de treinrails gaat rijden? Shop bij ons alle benodigde onderdelen om samen met je kind een gaaf spoornetwerk te bouwen. Het leuke van dit voordeel is dat je jouw collectie continu kunt uitbreiden, waardoor het spelen met treinen leuk blijft.

Voordelige treinrails bestellen bij Uniblocks

Peuters vinden het geweldig om zelf te bouwen met Duplo of Lego. Daarnaast is het ook goed voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en het prikkelen van de fantasie. Wil je voordelig bouwstenen, bouwplaten, treinen en treinrails bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1725 reviews.