Toont alle 14 resultaten

Duplo bouwstenen

Wist je dat Duplo al meer dan vijftig jaar bestaat? De bouwstenen zijn precies twee keer zo groot als de Lego bouwstenen. Je kan ze dus ook op elkaar klikken en dus prima samen gebruiken.

-20%
19.96

Combineer met eigen merk

-20%
15.96

Combineer met eigen merk

-23%
49.95

Combineer met eigen merk

-20%
11.96

Combineer met eigen merk

-23%
99.95

Combineer met eigen merk

-20%
15.96

Combineer met eigen merk

29.95

Combineer met eigen merk

-20%
23.96

Combineer met Duplo

-10%
-20%
15.96

Combineer met eigen merk

-20%
7.96

Combineer met eigen merk

-20%
7.96

Combineer met eigen merk

-20%
119.99

Combineer met Duplo


Dit geldt ook voor het formaat van soortgelijke Duplo bouwstenen van kwaliteitsmerken op onze Uniblocks webshop. Voorbeelden zijn Unico Plus, Light Stax, Hubelino of Huimei. Je breidt hiermee een basiscollectie van Duplo uit voor extra speelmogelijkheden. Zo zorg je voor een optimale fantasiewereld van je kleintje.

Wat kan je met Duplo bouwstenen?

Met Duplo bouwstenen maken kinderen allerlei constructies naar eigen fantasie. Je klikt ze aan elkaar vast en maakt ze in een handomdraai weer los. Met onze Duplo bouwplaten heb je een fijne basis. Zo kan je de volgende dag snel weer verder. Naast de bouwplaten bieden we houten panelen aan van Brikkon, bijvoorbeeld een vliegtuig of huis, om de bouwstenen aan te bevestigen. De vele Duplo figuurtjes maken van een constructie een echt verhaal. Beweging, licht en geluid behoren tegenwoordig ook tot de mogelijkheden.

Voor wie zijn Duplo bouwstenen bedoeld?

Duplo bouwstenen zijn bedoeld voor kinderen van anderhalf jaar tot vijf jaar. Door het formaat kunnen kleine kinderen de steentjes niet inslikken. De Duplo bouwstenen zijn gemaakt van ABS. Daardoor zijn ze onschadelijk, wasbaar, onbreekbaar en ook nog eens duurzaam. De vrolijke kleurtjes en de vele vormen zijn aantrekkelijk en trekken de aandacht. De oudere kinderen blijven er dan ook graag mee spelen dankzij de ontelbare mogelijkheden.

Welke Duplo bouwstenen zijn er bij Uniblocks verkrijgbaar?

Op onze webshop vind je diverse sets bouwstenen met accessoires van Unico Plus in populaire thema’s. Denk aan de politie, safari, Woezel en Pip of Hello Kitty. Voor elk wat wils! Kinderen vermaken zich ook eindeloos met Duplo knikkerbanen en uitbreidingssets van Hubelino. Wil je lichteffecten in het bouwwerk? Dan zijn de Light Stax bouwstenen onmisbaar. De gekleurde steentjes gloeien en knipperen. De Light Stax bouwwerken zijn ook inzetbaar als nachtlampje. De Duplo treinen van Huimei zijn voor elke leeftijd boeiend en combineren eenvoudig met rails, bruggen, treinen en wagons. Deze zijn ook in de shop verkrijgbaar in voordeelsets.

Waarom zijn Duplo bouwstenen goed voor de ontwikkeling van een kind?

Duplo bouwstenen stimuleren op speelse wijze de motoriek en de hand-oog coördinatie. Ook zorgt het bouwen voor het denkvermogen, oplossingsvermogen en vergroot het de creativiteit. Wil je samen met je kleintje spelen? Dan is het benoemen van vormen, kleuren en figuren goed voor de taalvaardigheid. Tenslotte leren kinderen zo samen spelen, delen en geduld bewaren. Bevorderlijk voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Niet voor niets is Duplo al vijftig jaar populair!

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1725 reviews.