Toont alle 2 resultaten

Duplo bruggen

Vind je kindje het geweldig om met Duplo te bouwen? Hoe geweldig zou je peuter het vinden om zelf een brug te kunnen bouwen. Bij Uniblocks hebben we een leuk assortiment met Duplo bruggen die gegarandeerd urenlang speelplezier opleveren!

19.95

Combineer met Duplo

-20%
19.96

Combineer met eigen merk


Duplo treinbruggen

Is jouw peuter helemaal gek op treinen? Dan is vindt hij of zij het vast geweldig om een Duplo treinbrug cadeau te krijgen. In onze collectie heb je keuze uit verschillende treinbruggen die gecombineerd kunnen worden met Duplo treinrails uit onze webshop. Met een treinbrug, treinrails én natuurlijk een trein kan jouw peuter zich urenlang vermaken. De Duplo bruggen in ons assortiment zijn gemaakt van stevig ABS plastic, waardoor ze voor peuters veilig en onverwoestbaar zijn.

Voor welke leeftijden zijn Duplo bruggen geschikt?

Het merk Duplo is het kleine zusje van Lego en wordt door dezelfde fabrikant gemaakt, echter zijn de bouwdelen van Duplo twee keer zo groot als die van Lego. Dit maakt het speelgoed geschikt voor kinderen tot 5 jaar.

De Duplo bruggen in ons assortiment zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Op deze leeftijd is de motoriek al voldoende ontwikkeld om urenlang bouwplezier te beleven aan Duplo. Kinderen van deze leeftijd weten al goed wat een trein is, waardoor ook een treinbrug een erg leuk cadeau is. Uiteraard zijn onze Duplo bruggen geschikt voor jongens en meisjes, maar ook voor ouders die enthousiast zijn over Duplo.

Wist je dat spelen met Duplo niet alleen leuk is voor je kindje, maar ook bijdraagt aan een betere ontwikkeling? Zo is het bouwen met Duplo onder andere goed voor de motorische vaardigheden, taalvaardigheid, sociaal emotionele vaardigheden, cognitieve vaardigheden en het creatieve denkvermogen.

Combineer met treinrails en treinen

Vind je kind je het geweldig om met Duplo treinen te spelen? Dan is het natuurlijk geweldig als hij een compleet spoornetwerk met bruggen en treinrails kan aanleggen. De speelsets in onze webshop kunnen eindeloos uitgebreid worden.
De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1725 reviews.