Toont alle 6 resultaten

Bruggen

Is je kind fan van Duplo treinen? En kan hij of zij urenlang spelen op de treinrails? Dan is het geweldig om naast treinrails en treinen ook bruggen aan te schaffen om de collectie nog uitgebreider te maken. Elk kind vind het geweldig om zelf een brug te bouwen om daar vervolgens overheen te rijden met de trein. Dat is natuurlijk ook hartstikke gaaf!

3.75

Combineer met Duplo

19.95

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €37.10.Huidige prijs is: €33.40.

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €77.45.Huidige prijs is: €69.50.

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €24.95.Huidige prijs is: €22.45.

Combineer met eigen merk

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €62.65.Huidige prijs is: €56.40.

Combineer met Duplo


Bij Uniblocks hebben we een uitgebreid assortiment met bruggen die te combineren zijn met Duplo, Plus en Unico speelgoed. Urenlang speelplezier is gegarandeerd!

Duplo bruggen

Een van de meest populaire speelgoed merken voor peuters is Duplo. Met de bouwstenen, duplo bouwplaten en andere onderdelen kunnen kids urenlang bouwen aan hun eigen miniwereld. Vaak wordt zorgen Duplo bouwplaten en Duplo bouwstenen voor de basis. De collectie uitbreiden met een trein, treinrails én een brug zorgt ervoor dat je peuter zich urenlang kan vermaken. Natuurlijk moet er eerst een spoornetwerk gebouwd worden. En als deze klaar is, dan moet er natuurlijk nog met de speelgoed trein overheen gereden worden.

Waarom kiezen voor Duplo?

Alle bouwdelen van het merk Duplo zijn geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. De bouwdelen van Duplo zijn twee keer zo groot als die van Lego. Zowel Duplo als Lego wordt door dezelfde fabrikant gemaakt. Spelen met Duplo is ontzettend goed voor de ontwikkeling van je kind. Tijdens het spelen ontwikkelt je kind motorische, sociaal emotionele en cognitieve vaardigheden. Daarnaast stimuleert spelen met Duplo het creatieve denkvermogen en draagt het bij aan het verbeteren van de taalvaardigheid.

Maak je spoornetwerk compleet met treinen en treinrails

Heeft je kind al een flinke collectie Duplo speelgoed, maar zoek je een uitbreiding waarvan hij of zij urenlang speelplezier ervaart? Dan is een spoornetwerk die bestaat uit treinrails, treinen en bruggen een goede keuze. Voor kids is er niets zo leuk als urenlang bouwen aan een spoornetwerk om vervolgens de speelgoedtrein over de rails te laten rijden.
De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1753 reviews.