Toont alle 15 resultaten

Duplo treinrails

Ieder kind vindt het leuk om met treinen te spelen. Maar voor de allerkleinsten onder ons is het spelen met speelgoed met kleine onderdelen gevaarlijk. Verschillende maten en allemaal los verkrijgbaar. Zowel rechte stukken als bochten voor Duplo treinrails.

9.95

Combineer met Duplo

3.75

Combineer met Duplo

7.95

Combineer met Duplo

9.95

Combineer met Duplo

-13%
6.95

Combineer met Duplo

-25%
14.95

Combineer met Duplo

-5%
9.45

Combineer met Duplo

-10%
26.35

Combineer met Duplo

-10%
33.40

Combineer met Duplo

-10%
69.75

Combineer met Duplo

24.95

Combineer met eigen merk

19.95

Combineer met eigen merk

-10%
56.40

Combineer met Duplo


De Duplo treinrails is daar een uitzondering op. Al vanaf jonge leeftijd beleeft jouw peuter hier eindeloos plezier aan. Heb jij hem al op het verlanglijstje gezet?

Duplo treinrails: het eerste peuterspeelgoed

Duplo is speelgoed voor de jongste kinderen. De Duplo bouwstenen zijn een perfecte optie. De stenen zijn groter dan de Lego bouwstenen. Hier kunnen de allerkleinsten hun fantasie op los laten. De vrolijke kleurtjes en mogelijkheden werken daarom zeker in het voordeel. Op zoek naar een Duplo treinrails? Dan biedt dat ook een fantastische uitdaging. Waar spelen jouw kinderen graag mee?

Wie is de doelgroep van Duplo treinrails?

De treinrails van Duplo zijn geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Met de Duplo treinrails bouwen ze een spannende treinbaan met veel mogelijkheden. Hiermee kunnen ze spelen tot ze toe zijn aan het grotere avontuur: de Lego treinrails met de Lego trien. Deze versies zijn een grote uitdaging voor de kleine vingertjes. Het is een precies werkje. Met de Lego Duplo treinrails gaat dat allemaal net wat makkelijker af!

Waarom zijn Duplo treinrails leerzaam speelgoed?

Treinrails van Duplo zijn ontzettend leerzaam speelgoed. Tijdens het spelen met de Duplo treinrails ontwikkelen kinderen ongemerkt veel vaardigheden. Denk aan een fijne motoriek, denken in oplossingen en meer. De fantasie en nieuwsgierigheid worden gestimuleerd en spelen in een gezelschap zorgt voor sociale vaardigheden. Kortom, speelplezier én goed voor de ontwikkeling!

Wat zijn de uitbreidingsmogelijkheden?

De Lego Duplo treinrails is slechts de basis van de complete fantasiewereld van je kindje. Er zijn niet alleen veel verschillende treinrails, maar ook zijn er wagonnetjes en blokken verkrijgbaar. Hiermee bouwt je kind de mooiste gebouwen en treinstations. Juist de bijzondere stukken zoals een brug of een pilaar maken de wereld van de treinrails van Duplo nog leuker!

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1659 reviews.