Duplo knikkerbanen

Hele generaties kinderen zijn opgegroeid met knikkers. Vroeger was knikkeren iets dat je vooral buiten deed. Tegenwoordig kunnen kinderen ook erg leuk knikkeren in de woonkamer, eigen tuin of speelkamer.

We hebben overigens ook andere knikkerbanen!

Toont alle 19 resultaten

Duplo Knikkerbanen

-33%
29.95

Combineer met Duplo

-20%
39.95

Combineer met Duplo

-20%
19.95

Combineer met Duplo

-20%
19.95

Combineer met Duplo

-20%
31.95

Combineer met Duplo

-20%
-20%
31.95

Combineer met Duplo

-20%
31.95

Combineer met Duplo

-20%
-25%
-25%
-20%
7.95

Combineer met baan

-20%
27.95

Combineer met Duplo

-29%

Een van de interessantste dingen die een kind kan doen is een eigen hindernisbaan bouwen en met eigen ogen zien hoe knikkers zich gedragen. Een knikkerbaan voor Duplo is eenvoudig te bouwen en geeft leuke resultaten. Uniblocks biedt een aantal knikkerbanen, met Duplo te combineren.

Al vele generaties lang groeien kinderen op met knikkers. Vroeger was knikkeren iets dat je vooral buiten deed. Tegenwoordig kunnen kinderen ook leuk knikkeren in de woonkamer, tuin of speelkamer. Een van de interessantste dingen die een kind kan doen is een eigen hindernisbaan bouwen. Laat de knikker gaan en kinderen zien met eigen ogen hoe de knikkers zich gedragen. Een knikkerbaan van Duplo is eenvoudig te bouwen met het gewenste effect. Wij bieden een aantal Duplo knikkerbanen aan. Iets voor jouw kleintje?

Hoe werkt de Duplo knikkerbaan?

Een knikkerbaan van Duplo werkt volgens het principe van de zwaartekracht. Je kindje bouwt een knikkerbaan van Duplo. Hiermee kan je varieren in hoogte en je eigen creaties maken op een Duplo bouwplaat. Onze knikkerbanen zijn compatibel met Duplo bouwstenen. Je kan dus gerust kiezen voor een Hubelino knikkerbaan of kies een houten knikkerbaan. Maak de baan groter, interessanter en mooier met de Duplo bouwstenen. Bouw samen aan een stellage met verdiepingen en bochten voor een spannend effect!

Welke Duplo knikkerbanen zijn er verkrijgbaar bij Uniblocks?

In ons assortiment bieden we een aantal Duplo knikkerbanen aan. Ja kan kiezen voor een complete knikkerbaan van Duplo of laat je oog vallen op de aanvulsets voor de Duplo knikkerbaan. Naast de Duplo knikkerbanen zijn er ook Hubelino knikkerbaan. Dit merk staat bekend om zijn kindvriendelijke materialen, speelse kleurtjes en hoge kwaliteitsnormen. De knikkerbaan is met Duplo compatibel. Wel zo fijn als je kleintje al een Duplo verzameling heeft. Naast de Duplo knikkerbaan kan je ook bij ons terecht voor geschikte knikkers.

Voor welke leeftijden is de Duplo knikkerbaan bedoelt?

Bij het spelen met een knikkerbaan van Duplo is het van belang dat je kind moeiteloos kan bouwen. Daarnaast speelt veiligheid een grote en belangrijke rol. Kleine kinderen ontdekken de wereld met de mond. Losse onderdelen en knikkers kunnen gevaarlijk zijn bij inslikken. Vanaf een jaar of drie neemt die behoefte af. Wij adviseren onze knikkerbanen van Duplo voor kinderen van minimaal drie jaar oud. Kindjes gooien daarnaast ook wel eens met het speelgoed, daarom is het verstandig om op jonge leeftijd te gaan voor plastic knikkers. Deze vinden hun weg op de Duplo knikkerbaan. Glazen knikkers gebruiken bij een knikkerbaan van Duplo is onverstandig en gevaarlijk bij kids jonger dan vijf jaar.

Wat is het voordeel van Duplo knikkerbanen?

De bouwkundige fantasie van kinderen kan je loslaten op een knikkerbaan van Duplo. Naast het inzicht krijgt je zoon of dochter inzicht in zaken als beweging, zwaartekracht en timing tijdsens het spelen met de Duplo knikkerbaan. Dat komt later zeker van pas. Heeft jouw kindje al een knikkerbaan van Duplo staan?

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1725 reviews.