Toont alle 14 resultaten

Knikkerbanen

Een knikkerbaan als cadeau zorgt voor blije gezichtjes. Niet alleen een leuk cadeau, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. De rollende balletjes trekken de aandacht van de kinderen. Zo maken ze kennis met de beginselen van verstelling en zwaartekracht.

-25%
7.95 5.95

Combineer met baan

-13%
Uitverkocht
39.95 34.95

Combineer met Duplo

-13%
39.95 34.95

Combineer met Duplo

-20%
Uitverkocht
29.95 23.95

Combineer met Duplo

-13%
39.95 34.95

Combineer met Duplo

-22%
44.99 34.95

Pakt de kat de muis of is de muis snel genoeg! Deze houten knikkerbaan verruimd het inzicht van uw kind en prikkelt zijn/haar fantasie. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Uitverkocht
7.96

Combineer met baan

-25%
Uitverkocht
99.95 74.95

Combineer met Duplo

-20%
Uitverkocht
34.95 27.95

Combineer met Duplo

-22%
44.99 34.95

Hoe gaaf is dat, de ballen gaan de trap op! Bouw je eigen houten knikkerbaan waarbij de knikkers de trap op klimmen! Als je langzaam aan het handvat draait gaan zo de knikkers naar boven. Deze set bestaat uit een trap, twee wegen, drie golvende wegen, een hindernis, twee verbindende stukjes, 46 onderstukken en twee [...]

-17%
Uitverkocht
34.95 28.95

Gooi de knikkers door de flipper en zo volgen ze hun eigen weg naar de finish. Het blijft steeds weer een verrassing welke kant de bal uigaat. De set bestaat uit 56 onderdelen, waaronder 4 ballen. Vanaf 3 jaar.

-16%
Uitverkocht
74.99 62.99

Laat ze maar rollen! Probeer zo veel mogelijk knikkers tegelijkertijd door jouw Quadrilla houten knikkerbaan te laten rollen. De set bevat maar liefst 44 bouwelementen en 50 knikkers. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Uitverkocht
37.99

47-delige houten Eichhorn knikkerbaan, inclusief 6 glazen knikkers. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar vanwege verstikking gevaar!

Uitverkocht

Het bouwen van een knikkerbaan is goed voor de creativiteit en het ruimtelijk inzicht. Daarbij zijn knikkerbanen gewoon leuk en spannend. Zeker als kleurrijke collectie van Hubelino. Deze past op Duplo formaat bouwplaten en stenen. Ook kan je diverse uitbreidingssets toevoegen aan de knikkerbaan. Dat houdt het boeiend en zorgt voor special effects!

Wat is de geschiedenis van de knikkerbaan?

Knikkerbanen bestaan al zo lang als mensen spelen. Vroeger ging dat met stenen of noten, later met balletjes van klei. Glazen knikkers zijn ruim 150 jaar geleden bedacht in Duitsland. Een knikkerbaan kan je op elke natuurlijke helling maken, of zelfbedachte constructies. Iedereen kent de houten knikkerbaan. Een Duplo knikkerbaan van Hubelino heeft als voordeel dat je deze steeds kan vranderen. Dat maakt het juist zo leuk en spannend. Welke knikkerbaan staat er op jouw wensenlijstje?

Hoe werken knikkerbanen? Welke onderdelen zijn er nodig?

Losse onderdelen heb je nodig voor de knikkerbaan. Deze onderdelen klik je aan elkaar in een verticale constructie. Heb je een knikkerbaan van Hubelino? Dan kan je werken met de Duplo bouwplaat. Dat maakt de constructie stabiel en zo berg je hem eenvoudig op. Daarnaast heb je knikkers nodig. Bij Hubelino knikkerbanen gebruik je bijpassende lichtgewicht knikkers in vrolijke kleuren. Zo kan je samen wedstrijdjes doen. Bouwplaten en knikkers zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar in onze shop.

Welke knikkerbaansets zijn er verkrijgbaar?

Op onze Uniblocks webshop vind je veel soorten sets. Begin met een basisset en breid het steeds verder uit tot een hoger niveau. Zo beleef je er jaren plezier van. Op zoek naar speciale onderdelen? Dan is dat mogelijk bij onze shop. Denk aan onderdelen die de route van de knikkers beinvloeden en onvoorspelbaar maken. Bijvoorbeeld trechters, schommelbanen, een katapult of een wipwap. Je kan de knikkerbaan zo hoog en breed mogelijk maken als je wilt. Breedte bereik je door meerdere bouwplaten met Duplo formaat bouwplaten te verbinden.

Voor welke leeftijden is de knikkerbaan bedoeld?

De minimumleeftijd voor een knikkerbaan met knikkers is drie jaar. Vanaf deze leeftijd kunnen kinderen beginnen met eenvoudige constructies. Hubelino knikkers zijn redelijk groot en gemaakt van veilig materiaal. Maar neem geen risico met kinderen onder de drie jaar. Onder toezicht kennen ze natuurlijk kijken of zonder knikkers bouwen aan de baan. Wil je je kind laten meespelen? Ga dan voor Duplo formaat blokjes.

Waar zijn onze knikkerbanen van gemaakt?

Onze knikkerbanen en knikkers zijn grotendeels gemaakt van ABS plastic. Dat is een gifvrij, antibacterieel en oersterk materiaal. Dit materiaal wordt grotendeels ook gebruikt voor andere speelgoedmerken. Aangezien ABS onderdelen grond getest zijn op kleurechtheid en onbreekbaarheid gaan ze lang mee. De knikkerbaan is dus een duurzame aankoop en zal niet snel vervelen!

De waardering van www.uniblocks.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 823 reviews.