Toont alle 5 resultaten

Houten knikkerbanen

Knikkeren blijft een populair spelletje bij kinderen. Knikkers bestaan er in verschillende maten en zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Ook kan je met de glazen bolletjes diverse spelletjes spelen.

-22%
Uitverkocht
34.95

Van duurzaam hout

-33%
Uitverkocht
29.95

Van duurzaam hout

-17%
Uitverkocht
28.95

Van duurzaam hout

-16%
Uitverkocht
62.99

Van duurzaam hout

Uitverkocht
37.99

Van duurzaam hout


Een houten knikkerbaan is een leuke toevoeging aan het speelassortiment van jouw kindje. Dit zorgt voor nóg meer speelplezier en is goed voor de ontwikkeling. Is de houten knikkerbaan iets voor jouw kindje?

Wat is het voordeel van een houten knikkerbaan?

Het hebben van een houten knikkerbaan heeft talloze voordelen. Houten speelgoed is namelijk ontzettend populair. Hout is van nature een kwalitatief goed materiaal. Het hout bevat daardoor geen giftige stoffen en het gaat niet snel slijten of kapot. Ook is de vormgeving van houten speelgoed tijdloos. Het doorgeven van houten speelgoed kan dus generaties lang. Een ander pluspunt van de houten knikkerbaan is dat het er doorgaans simpel uitziet. Dat bevordert en stimuleert de creativiteit van het kindje.

Welke varianten zijn er verkrijgbaar?

Klein, groots of enorm; het kan allemaal. Heeft jouw kind een breed scala aan losse onderdelen? Dan wordt hij of zij niet geremd in het creëren van een fantastisch bouwsel. Het volledig opgaan in het bouwen van de baan én het laten rollen van de knikkers, zonder missende onderdelen. De diverse componenten zijn namelijk afzonderlijk verkrijgbaar. Een onderdeel kwijtgeraakt? Bestel dan in een handomdraai het onderdeel opnieuw. Is de houten knikkerbaan niet wat voor jouw kindje? Dan zijn er nog andere soorten knikkerbanen leverbaar. Laat jouw zoon of dochter spelen met kleurrijke en fantasievolle banen maken. Kies Hubelino knikkerbanen of ga voor urenlang speelplezier met een Duplo knikkerbaan. Welke knikkerbaan is jouw favoriet?

Duurzaam speelgoed van hout

Houten speelgoed is niet voor niets erg gewild op dit moment. Zoals we eerder beschreven is het materiaal van goede kwaliteit. Daardoor gaat het speeltje lang mee. Er kan dus generaties lang gespeeld worden, zonder dat het kapot gaat. Niet alleen een voordeel voor de kids, uiteindelijk ook voor de portemonnee en is het een stuk beter voor het milieu.

Uitbreidingsmogelijkheden van de knikkerbaan hout

Geef jouw zoon of dochter verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Het hoger maken of langer maken van de knikkerbaan is dan een peulenschilletje. Wil je meer toevoegen? Dan kan je denken aan heuvels of bochten. Laat de fantasie van je kindje de vrije loop!

Voor wie is de houten knikkerbaan bedoelt en waarom?

De knikkerbaan van hout is geschikt voor kids vanaf drie jaar. Zijn de kinderen jonger dan drie jaar? Dan zijn de kleine onderdelen van de knikkerbaan en/of de knikkers gevaarlijk. Dit raden wij daarom af.

De waardering van www.uniblocks.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1291 reviews.