Toont alle 16 resultaten

Hubelino knikkerbanen

Hubelino knikkerbanen zijn speelgoed waar kinderen geen genoeg van krijgen. Niet zo gek, want met een mooie knikkerbaan kan je onbeperkt bouwen. Ook kan je onderdelen toevoegen aan je baan. Binnen onze shop verkopen we mooie knikkerbanen van het merk Hubelino.

-10%
44.95

Combineer met Duplo

-10%
22.45

Combineer met Duplo

-10%
35.95

Combineer met Duplo

-10%
35.99

Combineer met Duplo

-10%
35.95

Combineer met Duplo

-10%
-10%
-10%
-10%
22.49

Combineer met Duplo

-10%
8.95

Combineer met baan

-10%
31.45

Combineer met Duplo

-10%
-10%
314.95

Combineer met Duplo


Wat is het voordeel van de Hubelino knikkerbaan?

Een Hubelino knikkerbaan is een baan die gemaakt is van blokjes. Deze blokken sluiten perfect aan op Duplo bouwstenen. Duplo is over het algemeen vrij prijzig speelgoed. Met de producten van Hubelino ben je een stuk goedkoper af. Zo heb je tegen een lage prijs een baan die net zo mooi is als een Duplo baan. Wil je toch combineren? Dan voeg je zonder problemen Duplo bouwstenen aan het bouwwerk. Heb je Duplo bouwplaten? Dan kan je ook hier Hubelino blokjes aan toevoegen voor een stevige fundering.

Welke varianten zijn er verkrijgbaar?

In ons assortiment kan je een drietal verschillende uitvoeringen van de Hubelino knikkerbaan aanschaffen. Kies bijvoorbeeld de normale baan, deze bestaat uit 123 onderdelen. Hier kan je dus een flinke knikkerbaan van bouwen! Wil je een grotere baan? Ga dan voor de grotere variant met 200 onderdelen. Toch klein beginnen? Dan is de kleinste baan een betere keuze. Deze bestaat uit 45 onderdelen. Ideaal om te beginnen voor kinderen!

Hoe werkt de Hubelino knikkerbaan?

Het bouwen van een Hubelino knikkerbaan is heel eenvoudig. Door de blokjes op elkaar en naast elkaar te plaatsen bouwt je kind een structuur. Het kan zo simpel of ingewikkeld worden als je zelf zou willen. Klaar met de baan? Laat dan de knikker van het hoogste punt naar beneden vallen. Hij geeft een ratelend geluid wanneer hij naar beneden rolt. Niet spectaculair genoeg? Voeg dan zonder problemen extra stukjes toe. Dit kunnen ook Duplo bouwstenen zijn.

Wat zijn de uitbreidingsmogelijkheden van de Hubelino knikkerbaan?

De Hubelino knikkerban kan je eenvoudig uitbreiden. Dankzij meerdere uitbreidingssets heeft je kind eindeloos plezier. Neem een kijkje in ons assortiment voor het kiezen van de ideale set. Gebruik eventueel extra knikkers om het nog spannender te maken voor je kindje. Welke set ga jij toevoegen?

Een van de interessantste dingen die een kind kan doen is een eigen hindernisbaan bouwen en met eigen ogen zien hoe knikkers zich gedragen. Een knikkerbaan voor Duplo is eenvoudig te bouwen en geeft leuke resultaten. Uniblocks biedt een aantal knikkerbanen, met Duplo te combineren.

Al vele generaties lang groeien kinderen op met knikkers. Vroeger was knikkeren iets dat je vooral buiten deed. Tegenwoordig kunnen kinderen ook leuk knikkeren in de woonkamer, tuin of speelkamer. Een van de interessantste dingen die een kind kan doen is een eigen hindernisbaan bouwen. Laat de knikker gaan en kinderen zien met eigen ogen hoe de knikkers zich gedragen. Een knikkerbaan van Duplo is eenvoudig te bouwen met het gewenste effect. Wij bieden een aantal Duplo knikkerbanen aan. Iets voor jouw kleintje?

Hoe werkt de Duplo knikkerbaan?

Een knikkerbaan van Duplo werkt volgens het principe van de zwaartekracht. Je kindje bouwt een knikkerbaan van Duplo. Hiermee kan je varieren in hoogte en je eigen creaties maken op een Duplo bouwplaat. Onze knikkerbanen zijn compatibel met Duplo bouwstenen. Je kan dus gerust kiezen voor een Hubelino knikkerbaan of kies een houten knikkerbaan. Maak de baan groter, interessanter en mooier met de Duplo bouwstenen. Bouw samen aan een stellage met verdiepingen en bochten voor een spannend effect!

Welke Duplo knikkerbanen zijn er verkrijgbaar bij Uniblocks?

In ons assortiment bieden we een aantal Duplo knikkerbanen aan. Ja kan kiezen voor een complete knikkerbaan van Duplo of laat je oog vallen op de aanvulsets voor de Duplo knikkerbaan. Naast de Duplo knikkerbanen zijn er ook Hubelino knikkerbaan. Dit merk staat bekend om zijn kindvriendelijke materialen, speelse kleurtjes en hoge kwaliteitsnormen. De knikkerbaan is met Duplo compatibel. Wel zo fijn als je kleintje al een Duplo verzameling heeft. Naast de Duplo knikkerbaan kan je ook bij ons terecht voor geschikte knikkers.

Voor welke leeftijden is de Duplo knikkerbaan bedoelt?

Bij het spelen met een knikkerbaan van Duplo is het van belang dat je kind moeiteloos kan bouwen. Daarnaast speelt veiligheid een grote en belangrijke rol. Kleine kinderen ontdekken de wereld met de mond. Losse onderdelen en knikkers kunnen gevaarlijk zijn bij inslikken. Vanaf een jaar of drie neemt die behoefte af. Wij adviseren onze knikkerbanen van Duplo voor kinderen van minimaal drie jaar oud. Kindjes gooien daarnaast ook wel eens met het speelgoed, daarom is het verstandig om op jonge leeftijd te gaan voor plastic knikkers. Deze vinden hun weg op de Duplo knikkerbaan. Glazen knikkers gebruiken bij een knikkerbaan van Duplo is onverstandig en gevaarlijk bij kids jonger dan vijf jaar.

Wat is het voordeel van Duplo knikkerbanen?

De bouwkundige fantasie van kinderen kan je loslaten op een knikkerbaan van Duplo. Naast het inzicht krijgt je zoon of dochter inzicht in zaken als beweging, zwaartekracht en timing tijdsens het spelen met de Duplo knikkerbaan. Dat komt later zeker van pas. Heeft jouw kindje al een knikkerbaan van Duplo staan?

De waardering van www.uniblocks.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1599 reviews.