Toont alle 16 resultaten

Hubelino knikkerbanen

Hubelino knikkerbanen zijn speelgoed waar kinderen geen genoeg van krijgen. Niet zo gek, want met een mooie knikkerbaan kan je onbeperkt bouwen. Ook kan je onderdelen toevoegen aan je baan. Binnen onze shop verkopen we mooie knikkerbanen van het merk Hubelino.

-20%
39.95

Combineer met Duplo

-20%
19.95

Combineer met Duplo

-20%
19.95

Combineer met Duplo

-20%
31.95

Combineer met Duplo

-20%
-20%
31.95

Combineer met Duplo

-20%
31.95

Combineer met Duplo

-20%
-25%
-25%
-20%
7.95

Combineer met baan

-20%
27.95

Combineer met Duplo

-29%

Wat is het voordeel van de Hubelino knikkerbaan?

Een Hubelino knikkerbaan is een baan die gemaakt is van blokjes. Deze blokken sluiten perfect aan op Duplo bouwstenen. Duplo is over het algemeen vrij prijzig speelgoed. Met de producten van Hubelino ben je een stuk goedkoper af. Zo heb je tegen een lage prijs een baan die net zo mooi is als een Duplo baan. Wil je toch combineren? Dan voeg je zonder problemen Duplo bouwstenen aan het bouwwerk. Heb je Duplo bouwplaten? Dan kan je ook hier Hubelino blokjes aan toevoegen voor een stevige fundering.

Welke varianten zijn er verkrijgbaar?

In ons assortiment kan je een drietal verschillende uitvoeringen van de Hubelino knikkerbaan aanschaffen. Kies bijvoorbeeld de normale baan, deze bestaat uit 123 onderdelen. Hier kan je dus een flinke knikkerbaan van bouwen! Wil je een grotere baan? Ga dan voor de grotere variant met 213 of 585 onderdelen. Toch klein beginnen? Dan is de kleinste baan een betere keuze. Deze bestaat uit 45 onderdelen. Ideaal om te beginnen voor kinderen!

Hoe werkt de Hubelino knikkerbaan?

Het bouwen van een Hubelino knikkerbaan is heel eenvoudig. Door de blokjes op elkaar en naast elkaar te plaatsen bouwt je kind een structuur. Het kan zo simpel of ingewikkeld worden als je zelf zou willen. Klaar met de baan? Laat dan de knikker van het hoogste punt naar beneden vallen. Hij geeft een ratelend geluid wanneer hij naar beneden rolt. Niet spectaculair genoeg? Voeg dan zonder problemen extra stukjes toe. Dit kunnen ook Duplo bouwstenen zijn.

Wat zijn de uitbreidingsmogelijkheden van de Hubelino knikkerbaan?

De Hubelino knikkerbaan kan je eenvoudig uitbreiden. Dankzij meerdere uitbreidingssets heeft je kind eindeloos plezier. Neem een kijkje in ons assortiment voor het kiezen van de ideale set. Gebruik eventueel extra knikkers om het nog spannender te maken voor je kindje. Welke set ga jij toevoegen?

Een van de interessantste dingen die een kind kan doen is een eigen hindernisbaan bouwen en met eigen ogen zien hoe knikkers zich gedragen. Een knikkerbaan voor Duplo is eenvoudig te bouwen en geeft leuke resultaten. Uniblocks biedt een aantal knikkerbanen, met Duplo te combineren.

Al vele generaties lang groeien kinderen op met knikkers. Vroeger was knikkeren iets dat je vooral buiten deed. Tegenwoordig kunnen kinderen ook leuk knikkeren in de woonkamer, tuin of speelkamer. Een van de interessantste dingen die een kind kan doen is een eigen hindernisbaan bouwen. Laat de knikker gaan en kinderen zien met eigen ogen hoe de knikkers zich gedragen. Een knikkerbaan van Duplo is eenvoudig te bouwen met het gewenste effect. Wij bieden een aantal Duplo knikkerbanen aan. Iets voor jouw kleintje?

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1725 reviews.