Toont alle 4 resultaten

Lego® treinrails

Lego®, wie is er niet mee opgegroeid? Lego® biedt voor kinderen een enorm breed scala aan mogelijkheden. Daarmee kan de fantasie van je kleintje op hol slaan.

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €19.95.Huidige prijs is: €17.95.

Combineer met eigen merk

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €19.95.Huidige prijs is: €17.95.

Combineer met eigen merk

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €189.95.Huidige prijs is: €170.95.

Combineer met eigen merk

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €159.95.Huidige prijs is: €143.95.

Combineer met eigen merk


Neem bijvoorbeeld de Lego treinrails. Wat is er nou leuker dan een mooi baan bouwen waarop treinen rijden? Maak het plaatje compleet met kleurrijke gebouwen om het station!

Wat is het verschil tussen Lego treinrails en Duplo treinrails?

Lego heeft twee soorten treinrails, namelijk de Duplo treinrails voor de allerkleinsten en de Lego treinrails voor de oudere kinderen. Voor Lego treinrails is een betere motoriek een must. De treinrails van Duplo zijn net als de bouwstenen wat grover en daarmee wat simpeler op elkaar te zetten. De treinrails van Lego vergen wat meer ervaring. Ook de accessoires voor de Lego treinbaan zijn wat gecompliceerder.

Voor wie zijn Lego treinrails bedoelt?

Treinrails van lego zijn bedoeld voor de iets oudere kindjes. Toch zijn er al speciale treinsets en treinrails voor kinderen vanaf vier jaar. Meestal geeft de aanbevolen leeftijd een indicatie van de complexiteit van het model. Zeker de bewegende onderdeeltjes van de treinbaan vragen vaak om meer bouwervaring. Toch zorgt de Lego treinrails voor een verbeterde motoriek en stimuleert het het technische inzicht en creativiteit. Dat is mooi meegenomen hé?

Wat is het voordeel van de Lego treinrails?

De breedte van de Lego City treinrails is in de loop der jaren nooit aangepast. Dat betekent dat alle wagons van voorgaande modellen nog steeds toepasbaar zijn. Handig voor het uitbouwen van de treinrails van lego. Misschien heb je nog wel oude modellen in de kast staan van vroeger? Alleen de oudere 9V en 12V zijn niet compatibel met de nieuwste treinrails. Deze hebben metaal nodig om de elektriciteit te geleiden. Koppel jouw oude vondsten aan de nieuwe treinen en het speelkwartier kan beginnen!

Wat kan je maken met Lego treinrails?

Een Lego trein met rails is niet zomaar een bouwervaring. Ja kan op veel manieren de pakketten uitbreiden. Denk aan rechte en gebogen stukken, verbindingsstukken en alles wat er bij een treinbaan hoort. Is er iets niet? Dan gebruikt je kindje zijn eigen fantasie daar voor. Ze bouwen het dan gewoon van Lego!

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1753 reviews.