Toont alle 16 resultaten

Treinrails

Welk kind speelt er nou niet graag met treinen en blokken, ze kunnen bouwen, combineren en helemaal opgaan in hun fantasie. Of ze nou een treinmachinist willen zijn of een reiziger maakt niet uit, met de treinrails onderdelen uit ons assortiment is je kind direct klaar om te beginnen met bouwen en spelen. Als jouw kind al een hele hoop onderdelen heeft kun je extra onderdelen bestellen om het spelen met de treinen nog leuker te maken. Hoe meer onderdelen een kind kan gebruiken hoe meer het kind in het spel op kan gaan zonder onderbroken te worden door missende onderdelen.

9.95

Combineer met Duplo

3.75

Combineer met Duplo

7.95

Combineer met Duplo

9.95

Combineer met Duplo

-13%
Oorspronkelijke prijs was: €7.95.Huidige prijs is: €6.95.

Combineer met Duplo

19.95

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €9.95.Huidige prijs is: €8.95.

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €29.30.Huidige prijs is: €26.35.

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €37.10.Huidige prijs is: €33.40.

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €17.95.Huidige prijs is: €16.15.

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €77.45.Huidige prijs is: €69.50.

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €24.95.Huidige prijs is: €22.45.

Combineer met eigen merk

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €19.95.Huidige prijs is: €17.95.

Combineer met eigen merk

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €62.65.Huidige prijs is: €56.40.

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €19.95.Huidige prijs is: €17.95.

Combineer met eigen merk

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €19.95.Huidige prijs is: €17.95.

Combineer met eigen merk


Losse rails onderdelen

Wanneer jouw kind net begint met het spelen met treinen en treinrails, moeten nog alle onderdelen aangeschaft worden. Het is dan wijs om een voordeelpakket aan te schaffen. Hier zitten diverse onderdelen die goed zijn om een basis rails in elkaar te zetten waar een kind al echt leuk mee kan spelen. Natuurlijk kun je dit vervolgens nog aanvullen met losse onderdelen om alles nog leuker en groter te maken. Zo kan jouw kind na een tijdje een rails door heel de kamer heen bouwen, zodat het spelen hiermee echt een avontuur wordt door het huis en jouw kind met alle fantasie op avontuur kan met de trein. Je kunt de rails aanvullen met een paar bruggen, wat pilaren, wissels, bochten en kruisingen zodat jouw kind de mooiste en grootste rails kan bouwen waar de trein alle kanten mee op kan.

De leukste elektrische treinen

Een rails zonder trein, daar is natuurlijk geen lol aan. In ons assortiment vind je verschillende elektrische treinen die als de rails klaarliggen het geheel helemaal afmaken. De trein volgt de rails die jouw kind in elkaar gezet heeft, wat voor een kind natuurlijk helemaal geweldig is. Ze kunnen zelf kiezen hoe de rails loopt en dus waar zij zelf willen dat de trein allemaal heen gaat. Deze treinen komen in verschillende kleuren en je kunt ook kiezen tussen een goederentrein en de stoomlocomotief. Als je de rails hebt liggen en de trein kan erop rondrijden is dat al een hartstikke leuke set voor jouw kind. Je kunt deze set altijd met de tijd nog uitbreiden, zo blijft het spelen met de trein en treinrails lang leuk en is dit niet iets dat binnen een week ergens in een kast beland en er niet meer uit komt.

Combineer voor een hele blokkenwereld

Alle blokkensets die je in ons assortiment vindt zijn prima met elkaar te combineren voor een hele fantasiewereld met blokken. Ook als je bijvoorbeeld al blokken hebt van een ander merk als duplo zijn de blokken in ons assortiment prima te combineren. Deze blokken passen allemaal op elkaar en zo kun je dus alles van verschillende merken bij elkaar doen en is het dus niet nodig om alles van een merk aan te schaffen. Zo kun je een trein met rails bouwen naast een dorp die je misschien al in huis had.

Diverse wagons, om het echt af te maken

Wanneer je met jouw kind buiten bent en er komt zo een grote lange trein langs gereden is dit voor de meeste kinderen echt verwonderlijk om te zien. Dit is geweldig en groots en zolang de trein er is kunnen ze hun ogen er niet vanaf houden. Als ze dan thuis komen is er niks leukers als dat thuis na te kunnen maken. Daarom hebben wij in ons assortiment niet alleen treinen en rails maar ook diverse wagons. Deze wagons bevestig je achter de elektrische trein om de hele set compleet te maken. Deze wagons kunnen met elkaar gecombineerd worden om echt hetzelfde effect te hebben als een trein die ze buiten in het echt zien. Aanvullingen op deze sets zijn natuurlijk ook geweldig om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of tijdens de feestdagen.

Blokken bouwen is goed voor het ontwikkelen van de fijne motoriek van een kind en natuurlijk is het ook een prima manier voor een kind om zijn fantasiewereld te gaan ontdekken. Kinderen kunnen hier prima mee samen spelen maar ook alleen kunnen ze zich hier langere tijd mee vermaken. Het spelen met de treinen en rails uit ons assortiment maar ook met andere blokken zal elk kind veel plezier opleveren. Voor de leukste treinen met de beste rails shop je bij Uniblocks.nl.

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1750 reviews.