Toont alle 5 resultaten

Duplo treinen

Als er een soort speelgoed garant staat voor urenlang plezier, dan zijn dat wel treinen. Speciaal voor de allerjongsten zijn er zelfs Duplo treinen verkrijgbaar. Deze zijn gemaakt van stevig ABS plastic, oftewel ze zijn onverwoestbaar.

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €64.95.Huidige prijs is: €58.45.

Combineer met eigen merk

-18%
Oorspronkelijke prijs was: €54.95.Huidige prijs is: €44.95.

Combineer met Duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €41.95.Huidige prijs is: €37.75.

Combineer met duplo

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €129.95.Huidige prijs is: €116.95.

Combineer met eigen merk

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €19.95.Huidige prijs is: €17.95.

Combineer met eigen merk


Zo weet je zeker dat je kindje veilig kan spelen met zijn of haar Lego Duplo trein. Bij Uniblocks vind je een uitgebreid assortiment aan treinen van Lego en Duplo. Naast het assortiment aan treinen, kan je ook uitbreiden met treinrails. Want, zonder treinrails rijdt de Lego Duplo trein natuurlijk niet!

Waar staat Duplo voor?

Het welbekende speelgoedmerk Duplo is het kleine zusje van Lego. Het wordt door dezelfde fabrikant gemaakt. De bouwstenen zijn alleen twee keer zo groot als de Lego bouwstenen. Daardoor is spelen met Duplo zeer geschikt voor kinderen tot vijf jaar. Het spelen met bouwstenen prikkelt de fantasie en draagt bij aan een goede ontwikkeling van de motoriek. Het merk biedt complete speelsets met bouwstenen en levert diverse accessoires. Een trein Duplo is verkrijgbaar als volledige speelsets, inclusief Duplo treinrails. Je kan de speelsets eindeloos uitbreiden. Dat kan met extra rails en wagons. Zo kan je kindje bouwen een uitgebreid spoornetwerk. Laat daarop de langste Duplo trein ter wereld rijden!

Hoe werken elektrische Duplo treinen?

Natuurlijk is het heel leuk om de trein met de hand te laten rijden, maar hoe leuk als hij zelf kan rijden? Dat is mogelijk met een Duplo elektrische trein. Een Duplo elektrische trein rijdt op stroom. Die wordt stroom wordt geleverd door middel van batterijen. Deze zijn niet standaard bij een Duplo elektrische trein meegeleverd. Deze moeten dus apart worden gekocht. De batterijen zitten verstop in de locomotief, dus je kindje kan hier veilig mee spelen. Een Duplo elektrische trein is leverbaar als moderne uitvoering, maar ook de ouderwetse stoomtrein is erg in trek. Hier komt alleen geen stoom uit, maar het geluid maakt hem af!

Voor welke leeftijden is de Duplo trein geschikt?

De Duplo trein is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Op deze leeftijd weten ze al goed wat een trein is en is de motoriek al voldoende ontwikkeld. Zo bouwen ze zelf een spoorlijn of hun eerste stationnetje. De trein Duplo is geschikt voor jongens en meisjes, maar ook voor ouders die enthousiast zijn over de Lego Duplo trein. Als je kindje iets ouder wordt, kan hij of zij gemakkelijk overstappen naar de Lego trein. Hierbij zijn speciale Lego treinrails verkrijgbaar.

Waarom zijn Duplo treinen nuttig speelgoed?

Duplo treinen prikkelen de fantasie van je kind en dragen bij aan het ontwikkelen van de motoriek. Vooral de fijne motoriek is gebaat bij het spelen met Duplo treinen. Bovendien helpt het aanleggen van een spoor bij de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht van je kleintje. Met de treinen van Duplo kan je kind complete trienen maken, want zowel de treinen als de rails kunnen worden uitgebreid. Denk aan extra bochten of rechte stukken, een brug of zelfs een kruising. Daarnaast zijn er losse wagons leverbaar.

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1759 reviews.