Toont alle 17 resultaten

Hubelino

Hubelino bouwstenen zijn een aanwinst voor kinderen van uiteenlopende leeftijden. De moeilijkheidsgraad zijn verkrijgbaar in diverse niveaus. Begin bijvoorbeeld met de aanschaf van een basisset. Naarmate jouw kindje ouder wordt kan je steeds meer uitbreidingen toevoegen.

-20%
39.96

Combineer met Duplo

-20%
19.96

Combineer met Duplo

-20%
31.96

Combineer met Duplo

-20%
19.99

Combineer met Duplo

-20%
31.96

Combineer met Duplo

-20%
31.99

Combineer met Duplo

-20%
-20%
-20%
-20%
7.96

Combineer met baan

-20%
27.96

Combineer met Duplo

-20%
55.96

Combineer met Lego

-20%
-20%

De hoeveelheid bouwstenen zal daardoor ‘’meegroeien’’ met jouw kind. De onderdelen zijn van goede kwaliteit, waardoor de stenen ook bruikbaar zijn als jouw kind ouder wordt. Zelfs de volgende generatie kan er nog mee spelen!

Het voordeel van spelen met Hubelino

Natuurlijk is het spelen met pap of mam het allerleukste. Toch is het voordeel van Hubelino dat je kind zichzelf goed kan vermaken. De gekleurde bouwstenen zijn verkrijgbar in elke mogelijke uitvoering. Met uitbreidingen als trechters, een katapult of wipwap zijn de mogelijkheden eindeloos. De startersset bestaat al uit 200 onderdelen, waardoor kleine en grote bouwers alle ruimte krijgen voor de mooiste bouwwerken. De gekleurde, kunststof knikkers kunnen verschillende richtingen opgestuurd worden en op diverse hoogtes. De fantasie van kinderen wordt met de bouwstenen van Hubelino Duplo zeker niet begrensd!

Hubelino knikkerbanen

Is jouw kindje behalve Hubelino fan ook dol op Lego en Duplo? Dan is het natuurlijk leuk dat je kind tijdens het spelen de stenen van Hubelino kan combineren met Duplo of andere merken. Hierdoor krijgt jouw zoon of dochter meer vrijheid, waardoor de knikkerbaan nog spannender, grootser en ingewikkelder wordt. Geen fan van kunststof knikkerbanen? Kies dan de houten knikkerbaan. Wat heeft de voorkeur van jouw kindje?

Pedagogische waarde van Hubelino

Misschien lijkt het spelen met Hubelino in eerste instantie ‘’gewoon leuk’’, maar er komt meer bij kijken! Behalve het stimuleren van de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie zal het bouwen met Hubelino ook ruimtelijk inzicht geven. Ook zullen de rollende knikkers meer leren over zwaartekracht en verstelling. Wanneer jouw kindje samen met andere kids speelt, komt ook het samenwerken, delen en communiceren aan de orde. Competenties die in de rest van hun leven goed van pas komt. Een positief effect, nietwaar?

Bevordert de ontwikkeling van kinderen

Spelenderwijs knikkerbanen bouwen draagt bij aan een positieve ontwikkeling van jouw kindje. Zoals eerder beschreven zal het de motoriek bevorderen en meer. Ook zorgen alle ontwikkelingen voor meer zelfvertrouwen van jouw kleintje. Een boost als het weer gelukt is om een mooie baan te bouwen!

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1659 reviews.