Toont alle 6 resultaten

Voordelige bruggen

Heeft je kind al een collectie met speelgoed treinen en treinrails? Dan ben je waarschijnlijk wel bekend met het feit dat kinderen urenlang kunnen bouwen en spelen met dit speelgoed. Het leuke aan Duplo en Lego is dat je de collectie beetje bij beetje kunt uitbreiden. Hiermee zorg je ervoor dat je kind zich nooit gaat vervelen en urenlang speelplezier beleeft. Een populaire uitbreiding zijn onze voordelige bruggen.

3.75

Combineer met Duplo

19.95

Combineer met Duplo

-10%
33.40

Combineer met Duplo

-10%
69.50

Combineer met Duplo

-10%
56.40

Combineer met Duplo

3.75

Combineer met Duplo


Bruggen voor speelgoed treinen

Kan jouw peuter zich urenlang vermaken met Duplo of Lego treinen en treinrails? Dan is het helemaal geweldig om de collectie uit te breiden met een spoorbrug waarover de trein kan rijden. Dit vinden kinderen natuurlijk hartstikke gaaf!

Ons assortiment bestaat uit verschillende voordelige bruggen die compatibel zijn met Lego en Duplo bouwdelen. Zo is deze speelgoed speelgoed trein brug universeel, waardoor die gekoppeld kan worden aan de treinrails van Duplo, Uniblocks en andere bekende merken bouwstenen.

Treinspoor pilaren

De mogelijkheden van bouwen met Duplo zijn eindeloos. Niet voor niets zorgt spelen met bouwstenen ervoor dat je kind zijn creatieve denkvermogen beter ontwikkeld. Door de collectie speelgoed treinen en treinrails uit te breiden met onze treinspoor pilaren heeft je kind nog meer mogelijkheden om een geweldig spoornetwerk aan te leggen. Het leuke aan de rails pilaren is dat ze hoog genoeg zijn om er een trein onderdoor te laten rijden. Uiteraard zijn deze pilaren ook ideaal te gebruiken om andere bouwwerken te maken, zoals bijvoorbeeld een huis met meerdere verdiepingen.

Kwaliteit en veiligheid

Alle bouwdelen in het assortiment van Uniblocks zijn van hoge kwaliteit. Je haalt dan ook veilig speelgoed in huis als je bij ons besteld. Alle producten voldoen aan de veiligheidsregels voor speelgoed en zijn gemaakt van veilig materiaal.

Voordelige bruggen van eigen merk

Speelgoed van het merk Duplo is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. Dit betekent dat zelfs de kleinste kinderen veilig met dit speelgoed kunnen bouwen en spelen. Je kinderen spelen veilig én ontwikkelen zichzelf ook nog eens met Duplo.
De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1725 reviews.