Toont alle 11 resultaten

Treinen

Heeft jou kleintje een speelgoed trein? Jongens én meisjes zijn dol op trein speelgoed. Zelf doe je vast ook graag mee. Zet samen met je kindje de treinrails, wissels en bruggen klaar. Nu kan het feest beginnen!

19.95

Combineer met Duplo

-38%
2.45

Combineer met Duplo

-12%
32.40

Combineer met Duplo

64.95

Combineer met eigen merk

-10%
49.45

Combineer met Duplo

189.95

Combineer met eigen merk

129.95

Combineer met eigen merk

-10%
38.25

Combineer met duplo

19.95

Combineer met eigen merk

24.99

Combineer met First Builders

159.95

Combineer met eigen merk


Met de elektrische speelgoedtrein met vrolijke gekleurde wagons kan je het traject afleggen. Liever een stoomtrein? Ook leuk! Met een puffend geluid rijdt hij een rondje. Stap in als favoriete passagier!

Waar zijn speelgoedtreinen van gemaakt en hoe veilig is het voor kinderen?

De treinen en rails zijn van ons kwaliteitsmerk Uniblocks zijn net als die van Duplo en Lego gemaakt van oersterk ABS. Deze vormvaste kunststof is wasbaar, gifvrij, kleurecht én onbreekbaar. Dankzij het formaat is de speelgoedtrein veilig voor kinderen. Zij kunnen namelijk geen onderdelen inslikken. De rails en bouwstenen zijn compatibel met Duplo treinrails en stenen. Dit geldt ook voor Lego treinrails en onderdelen. Dat zorgt voor ontelbare variaties! Het spelen met de speelgoedtrein zal niet snel vervelen!

Waarom zijn speelgoedtreinen goed voor de motoriek?

De speelgoed trein stimuleert de motoriek door de vrolijke kleuren en bewegingen. De allerkleinsten willen grijpen, aanraken en erachteraan kruipen. Kids vanaf drie jaar oefenen vooral de hand-oog coördinatie en het probleemoplossend denken. Door het bouwen en aanpassen van de rails en onderdelen worden zij getriggerd. Tot slot spelen ze allerlei rollenspellen met personages, waardoor de creativiteit en fantasie een boost krijgt. Oftewel, goed voor de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Welke voordeelpakketten zijn er verkrijgbaar van de trein speelgoed?

Begin met een voordeelpakket als basis. Bij ons vind je pakketten in diverse groottes met rechte rails, bochten, wissels of bruggen. Creëer hoogte door de aanschaf van pilaren of maak een tunnel. De uitbreidingsset is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven als cadeau. De speelgoed trein elektrisch vind je ook in een voordeelpakket met een oplaadstation, hek en conducteur. Gaat jouw voorkeur uit naar een stoom speelgoedtrein? Dan is deze leverbaar met wagon en extra rails.

Welke onderdelen passen bij speelgoedtreinen?

Naast het vinden van voordeelpakketten vind je in ons assortiment ook handige losse speelgoed treinen met verschillende wagons. Deze zijn altijd compatibel met Duplo treinen. Ook de Duplo formaat bouwstenen van Unico Plus zijn prima als omgevingsfactor. Denk aan het safari thema, huizen of de dierentuin. De speelgoedtreinen vervoeren favorieten als Woezel en Pip, Hello Kitty of andere passagiers. Op het dak met Duplo noppen patroon klik je in een handomdraai de vracht vast. Kortom, de trein speelgoed zorgt voor eindeloos veel plezier!

De waardering van www.uniblocks.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1599 reviews.