Verzenden & retourneren

Verzenden: 

Op werkdagen voor 16:00 besteld, dan word uw pakket dezelfde dag nog verzonden! Wij verzenden onze pakketten met PostNL die uw pakket netjes bij de deur komen afleveren (bestellingen naar de eilanden worden 1 á 2 werkdagen later bezorgd). 

Bezorgen:

Wanneer uw pakket word bezorgd en u bent niet thuis, dan zal de bezorger een kennisgeving in uw brievenbus achterlaten voor een tweede aanbieding. Soms is dit niet het geval en word uw pakket bij de buren geleverd, de bezorger zal een kennisgeving achterlaten met het huisnummer waar het pakket is geleverd. Als u wenst dat dit absoluut niet gebeurd, kunt u dit aan ons melden via info@uniblocks.nl. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen.

Geen verzendkosten bij bestellingen boven de 50,00 Euro (binnen NL).
Pakketten (onder 50,-) binnen Nederland hebben een standaard prijs van 4,95 ongeacht de grote. Uw pakket word bezorgd door Post.nl. U ontvangt per email het T&T nummer zodra uw pakket is verzonden.

Geen verzendkosten bij bestellingen boven de 70,00 Euro (na België). 
Alle pakketten naar België (onder 70,-) hebben een standaard prijs van 7,95, en worden verstuurd via Post.nl. Uw pakket is verzekerd en word bij u aan huis bezorgt. U ontvangt via email het T&T nummer zodra uw pakket is verzonden.

Afhalen is mogelijk uitsluitend op afspraak, in verband met onze aanwezigheid. U kunt contact met ons opnemen op info@uniblocks.nl om een afspraak te maken.

Heeft u verder nog onduidelijkheden of vragen? Neem gerust contact met ons op: info@uniblocks.nl of 06 22554793.

Retourneren (herroepingsrecht):

Controleer altijd meteen uw bestelling bij ontvangst. Op deze manier weet u zelf of de bestelling in orde is en kunt u ons tijdig op de hoogte stellen van eventuele manco’s of klachten.

Niet tevreden over een artikel?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Als u meerdere artikelen heeft besteld en u stuurt niet alle bestelde artikelen retour, dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag terug van het retour gestuurde artikel. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking (product nieuw in verpakking) aan ons geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Wij nemen geen artikelen retour die zijn gebruikt of waar mee gespeeld is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@uniblocks.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Artikelen die zonder overleg worden geretourneerd, worden niet voor onze rekening genomen.     

In geval van breuk of manco (het aantal ontvangen artikelen is anders dan besteld) neem zo snel mogelijk contact op met info@uniblocks.nl. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Retour formulier klik hier

Klachten?:

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@uniblocks.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.