Toont alle 13 resultaten

Hello Kitty Unico Plus

-15%
11.47

Combineer met Duplo

-43%
29.95

Combineer met Duplo

-15%
10.16

Combineer met Duplo

-15%
26.31

Combineer met Duplo

-15%
25.46

Combineer met Duplo

-31%
28.95

Combineer met Duplo

-15%
10.95

Combineer met Duplo

-15%
16.96

Combineer met Duplo

-15%
16.96

Combineer met Duplo

-15%
8.46

Combineer met Duplo

-15%
16.96

Combineer met Duplo

-36%
14.95

Combineer met Duplo

-5%
33.20

Combineer met Duplo


Niet alle kinderen vinden het even leuk om met de standaard blokken te spelen. Sommige kinderen vinden het veel leuker om met Hello Kitty te spelen, dankzij ons assortiment zijn deze twee dingen nu prima te combineren. Wij bieden diverse sets aan in Hello Kitty stijl. Een paardenstal, een huis, een winkelcentrum en nog veel meer leuke sets zijn te verkrijgen met Hello Kitty. Zo wordt het spelen met blokken voor alle kinderen leuk, ook voor kinderen die de normale blokken maar saai vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een Unico Plus Hello Kitty set van in ons assortiment. Een kind dan van alles doen met deze verschillende sets, alles van treinreizen tot wonen in een kasteel is mogelijk.

Op vakantie met Hello Kitty

Met de diverse Unico Plus Hello Kitty blokken sets kan er heel goed een leuke vakantie worden nagespeeld. Wil je bijvoorbeeld met de caravan op vakantie, dan hebben wij de auto met caravan. Hello Kitty kan dan heerlijk met de auto op vakantie naar een leuke camping. Terwijl je daar dan toch bent kan een leuke ijssalon uiteraard niet ontbreken. Neem Hello Kitty mee om op vakantie lekker een ijsje te gaan eten. Op vakantie kan een dagje strand natuurlijk niet overgeslagen worden. Of Hello Kitty nou naar een gezellige strandtent of strandbar wilt gaan maakt niet uit, wij hebben ze beide in ons assortiment. Vanuit huis heerlijk op vakantie met Hello Kitty kan nu met de diverse sets uit ons assortiment. Combineer de diverse sets en de vakantie wordt alleen maar leuker!

Een ontspannen dagje weg met de trein

Natuurlijk zou het ook zo kunnen zijn dat Hello Kitty een dagje weggaat. Met Unico Plus Hello Kitty kan je op een ontspannen dagje uit gaan met de trein. Wij bieden twee verschillende treinsets aan. De ene set bestaat uit 76 delen en heeft een elektrische trein. De andere set bestaat uit 95 delen en heeft een prachtige trein met meerdere wagons erachter. Een dagje weg met de trein is nog nooit leuker geweest als nu met jouw eigen set van Unico Plus Hello Kitty. Elke dag kan er weer een nieuwe reis gemaakt worden naar een andere leuke stad.

Thuis rondhangen met Hello Kitty

Of Hello Kitty in de fantasie van een kind nou in een huis woont of in een groot prachtig kasteel maakt niet uit. Met ons assortiment is alles mogelijk. Wij hebben twee verschillende kastelen, de grootste heeft 171 delen en het kleinere kasteel heeft 80 onderdelen. Je kunt dus kiezen hoeveel ruimte je het kasteel in beslag nemen en daarvan af laten hangen wel kasteel je kiest. Prinses Hello Kitty vindt allebei de kastelen mooi en jouw kind vast ook. Het Hello Kitty huis heeft 129 delen. Welke variant je ook kiest er zal veel plezier gemaakt worden tijdens het bouwen en het spelen met een Unico Plus Hello Kitty bouwset.

Voor ieder kind een optie

Behalve de diverse sets waar u eerder over heeft kunnen lezen zijn er nog meer Unico Plus Hello Kitty bouwsets verkrijgbaar. Je zou ze natuurlijk allemaal kunnen aanschaffen zodat er altijd een ander thema is om mee te spelen. Het is natuurlijk ook een goede optie om een bepaald thema aan te schaffen zoals vakantie, dagje weg of dieren. Zo past alles wat je hebt binnen één thema en kan alles in het spel gecombineerd worden. Het combineren van de verschillende sets maakt Unico Plus Hello Kitty tot een geheel waarmee een kind in de fantasie op kan gaan. Of jouw kind nou zelf gaat spelen of dat jullie samen gaan bouwen en spelen maakt niet uit, deze Hello Kitty sets zijn fantastisch speelgoed wat niet snel achterin de kast zal komen te liggen.

Wat jouw kind ook leuk vindt, je vindt alle verschillende Unico Plus Hello Kitty sets om een wereld van fantasie te creëren. Er is gegarandeerd urenlang speelplezier dankzij de veelzijdigheid van deze set. Elke keer kan er een deel bijgekocht worden en wordt de set die je thuis hebt weer iets uitgebreid. Unico Plus Hello Kitty bouwsets voor alle kinderen koop je hier bij Uniblocks.nl.

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1725 reviews.