Een knusse kerst met Uniblocks.nl: Bouwen, Genieten en Verwonderen!

Een knusse kerst met Uniblocks.nl: Bouwen, Genieten en Verwonderen!

Het is een mooie, heldere avond in december, Sinterklaas is net het land uit, en snel wordt er samen een kerstboom gekocht in het dorp. Als we thuis komen, trekken we de jassen uit, pakken we de mand waar de boom in komt te staan, en halen we de dozen vol kerstversiering van zolder. Terwijl we samen, omringd door dozen vol kerstversiering, de boom die in de woonkamer staat optuigen, geniet ik van de gezelligheid die deze tijd met zich meebrengt. De lichtjes in de boom fonkelen als sterren, en de slingers worden met zorg om de takken gewikkeld. Mijn kinderen kijken er al maanden naar uit om de boom op te tuigen, en het plezier spat er ook vanaf. Dit is waar kerst voor staat: samen zijn, gezelligheid, liefde, dankbaarheid, en natuurlijk cadeaus!!

Bouwen aan herinneringen onder de kerstboom

De mooi versierder boom staat nu een paar weken in huis, en onder de boom worden er cadeaus neergelegd. Op het moment dat de kinderen de cadeaus zien liggen, spat de nieuwsgierigheid ervan af! Je ziet dat ze graag even willen voelen, schudden en raden wat erin zit. Maar helaas houden wij alles goed in de gaten. Onze kinderen houden van bouwen, treinen, knikkerbanen, magnetische bouwblokken en alles wat erbij hoort. Na wat zoeken op het internet kwam ik uit bij Uniblocks.nl, gespecialiseerd is alles wat te maken heeft met bouwen en kinderen. Je kan het zo gek niet bedenken of Uniblocks heeft het. Wat mij ook opviel is dat ze zelfs bouwspeelgoed hebben voor kinderen vanaf 1 jaar. Als ik dat had geweten, had ik het veel eerder gekocht. Mijn kinderen zijn nu 4 en 7 jaar en maak ik helaas niet meer blij met Mega Bloks, wat echt bouwspeelgoed is voor jongere kinderen door de grote, mooie, gekleurde blokken. Mijn interesse gaat uit naar Lego, knikkerbanen, treinen en nog veel meer wat met bouwen te maken heeft. De cadeaus heb ik dan ook met veel plezier gekocht en liggen nu onder de kerstboom, mijn kinderen gek te maken tot het kerstochtend is. Ik denk dan ook bij mijzelf, hoe gaan de kinderen hier later op terug kijken als ze groot zijn?

Een betoverende kerstavond met de cadeaus van Uniblocks.nl

In de aanloop naar kerstavond worden de kinderen ongeduldiger en nieuwsgieriger. Omdat kerst natuurlijk niet alleen draait om cadeaus, maar ook om het delen met momenten met dierbaren, hebben we bouwsets gekocht waar we met de hele familie aan kunnen bouwen. Uniblocks.nl heeft een groot assortiment voor jong en oud. Voor de 4-jarige hebben we treinen, extra rails en wissels gekocht. Maar ook een knikkerbaan mocht niet ontbreken onder de boom. Voor onze 7 jarige hebben we wat meer uitdaging nodig. Voor hem hebben we gekeken naar Mega Construx, die mooie bouwpakketten heeft van Pokémon en Hot Weels. Ook houdt hij van het zelf in elkaar zetten met magnetische bouwblokken. Hij heeft hier al eens een hele mooie draaimolen van weten te maken. Zo trots was hij op zichzelf! Zo hebben we niet te veel, maar wel hele mooie en betaalbare cadeaus onder de kerstboom dit jaar.

Eindelijk is het kerstavond en kan het samenzijn en feest beginnen

Als kerstavond eindelijk is aangebroken en we in huis de geur ruiken van alle lekkernijen die op tafel staan, kunnen de kinderen niet wacht om de cadeaus uit te pakken. Door middel van een dobbelspel mag eenieder zijn cadeau pakken, hierdoor word het geen graaifeest en wachten we vol spanning af wat eenieder heeft gekregen. Als de dobbelsteen wordt gegooid en mijn jongste mag dan eindelijk zijn eerste cadeau pakken, pakt hij gelijk het grootste cadeau van hem wat er staat. Intens blij is hij met de trein die hij net uit de verpakking heeft gehaald, wat mij weer vult met intens veel warmte. Mijn oudste is net zo blij met zijn cadeaus en als het spel is afgelopen, vraagt hij of we samen kunnen gaan bouwen. Dit is waar het om draait met kerst, en natuurlijk maken wij deze avond samen compleet met kerstmuziek op de achtergrond en het bouwen van mooie creaties van onze beide kinderen. Gezelligheid, liefde, warmte, samen zijn, eten en drinken onze kerst is compleet en een herinnering is weer gemaakt.

Bestel nu en maak jouw kerst onvergetelijk

Dus, waar wacht je nog op? Voor een onvergetelijke kerst ga je naar Uniblocks.nl en ontdek zelf het perfecte cadeau voor de kleine bouwers. Uniblocks.nl levert snel en is betrouwbaar. En doordat de klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, zul je zeker iets vinden dat kinderen van alle leeftijden zal betoveren. Neem snel een kijkje op www.uniblocks.nl en laat je verrassen en maak deze kerst onvergetelijk voor je kinderen.

Geef een reactie

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1754 reviews.