Origineel Sinterklaas kado

Mijn kind vind bouwen zo gaaf. Maar wat moet je nou kopen met Sinterklaas? Ze hebben al zoveel.

Dit is een vraag die bij veel ouders nu al door het hoofd spookt. En stiekem, ikzelf eigenlijk ook al. Wat vinden ze nou leuk. Ze hebben eigenlijk alles al wat ze leuk vinden. En over een paar jaar hebben ze weer andere interesses.

Bij Uniblocks weten we dit maar al te goed. Uiteraard vindt u bij ons leuke elektrische trein sets, een politiestation of een hello kitty kasteel. Maar hiernaast hebben wij veel losse onderdelen zoals treinrails en elektrische treinen. Al genoeg treinrails maar altijd mis je nog een paar wissels? U kunt bij Uniblocks trein onderdelen los kopen maar ook in voordelige sets.

Hiernaast heeft Uniblocks een uitgebreid assortiment in bouwplaten. In verschillende kleuren en maten. Groene bouwplaten voor bij de boerderij of de blauwe bodemplaat als zee. Roze basisplaten voor de meiden natuurlijk. Zo heeft Uniblocks.nl een lijst met verschillende kleuren die wij aanbieden.

Natuurlijk zijn deze te combineren met Duplo formaat bouwblokken of Lego formaat blokken. Bouwplaten zijn tijdloos en superhandig voor elk bouwwerk van uw kind. Ze zijn makkelijk op te bergen en met een kleine investering blaast u weer nieuw leven in de sets die uw kind al heeft.

En natuurlijk wegenplaten!
Wegenplaten zijn super leuk en handig voor de bouwers. De brandweer moet toch weg kunnen vanaf de brandweerkazerne als deze opgeroepen word toch? Deze zijn verkrijgbaar voor Duplo formaat bouwblokken maar ook voor Lego formaat blokken.

Nu wilt uw kind eigenlijk nog groter bouwen. Zoals een eigen huis, een limonade kraam of zelfs een eigen bedstee. Dan zijn de GIGI BLOKKEN een fantastische uitkomst. De gigi blokken zijn gemaakt van karton en grijpen in elkaar net zoals Lego blokken en zijn erg stevig. Maar let op dit is gemaakt voor als je kind groot en hoog wilt bouwen.

Toch liever iets kleiner formaat? Dat zijn magnetische bouwblokken bij Uniblocks een goede keuze. Makkelijk op te stapelen en zo neemt dit niet veel ruimte in. De magneten klikken aan elkaar en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Deze zijn los te verkrijgen, maar toch liever een set? Dan hebben wij keuze uit 3 verschillende dozen met zelfs een reuzenrad erbij.

Vind u kind bouwen net zo leuk als wij? Voor iedereen die gek is op bouwen met bouwsteentjes is ons assortiment geweldig.

Geef een reactie

De waardering van www.uniblocks.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1599 reviews.