Treinrails en treinen, ze raken er niet mee uitgespeeld!

Duplo 10872 Treinbrug en -rails-1

Is je kleine ook zo dol op treinen! Ik was er vroeger dol op, en er is nooit genoeg rails. Herkenbaar? Maar als je alleen wissels wilt voor je duplo treinrails moet je wel weer een set kopen met de treinrails erbij. Of liever een extra losse elektrische trein omdat ze anders ruzie maken? of een paar extra wagons want er is zoveel vracht te vervoeren? Nou hier liep ik ook altijd tegenaan. Maar bij Duplo is het niet los te verkrijgen. Er moest dan weer een hele treinset aangeschaft worden voor dat ene losse onderdeel.

Bij uniblocks kunt u zelf kiezen welk losse onderdeel je nodig hebt, en uiteraard te
combineren met de originele Duplo. Een setje treinwissels nodig? of rechte rails, bochten, treinkruising……een extra wagon? Bij Uniblocks besteld u ze los!

Onze treinbrug is ook een aanrader! Deze brug is maar liefst 1 meter lang en is voorzien van mooie rode togen aan de zijkanten. Zo ziet de brug eruit al ook een echte treinbrug. Met onze pilaren kunt u de brug zelfs langer maken. Zolang u maar wilt! De pilaren verhogen de rails die u hierop kan klikken en verbindt de brug delen met elkaar. En de treinbaan kan er ook wel onder de brug door gelegd worden.

Binnen de categorie “Voordelige treinrails” gaat het niet om de treinrails van het bekende merk Duplo, maar door de unieke kenmerken van het speelgoed zijn de treinrails onderdelen wel perfect te combineren met de bouwstenen en -platen van populaire merken zoals Duplo en Lego. Anders dan merken als Duplo hebben wij losse treinrails onderdelen van ons eigen merk en het Italiaanse merk Androni Unico Plus.

Het speelgoed van Uniblocks.nl is in Nederland en België te bestellen. Bij een besteding vanaf €50,- wordt je pakket in Nederland gratis bezorgd. In België wordt je pakket vanaf een besteding van €80,- gratis thuisbezorgd. Haal je het liever op?

Ook dat is het mogelijk bij het hoofdkantoor in Beekbergen. Al een tijdje op zoek naar hét perfecte speelgoed voor je kinderen of kleinkinderen? En heb je het het liefste zo snel mogelijk in huis? Bestel je je producten voor 15:00u? Dan wordt het diezelfde dag nog naar je verzonden.

Honderden gingen je al voor met bestellen en meer dan 1700 klanten beoordeelde
Uniblocks.nl met een gemiddelde van 9.4. Twijfel je nog of heb je vragen over één of meerdere producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met al je vragen over onze voordelige treinrails of onze andere producten.

Geef een reactie

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1593 reviews.