Hoe maak je spelen leuker? Met Mega Bloks!

We kennen allemaal wel die maanden die bom vol zitten met verjaardagen van kinderen. Je struint Google, Bol.com en nog vele andere sites af om inspiratie op te doen voor het leukste cadeau voor de jarige job/jet. Zelf wil ik ook niet met een envelop aan komen of een cadeaukaart waar de jarige zelf iets van uit mag zoeken. Ik wil toch met een cadeau aankomen waarvan ik denk dat de jarige hier ook echt iets aan zal hebben. Ook al ken je de jarige nog zo goed het kan soms best lastig zijn om een leuk cadeau te vinden, vooral als ze nog heel jong zijn. Maar hoe leuk is het om een cadeau te geven waarvan de ogen van de jarige gaan stralen en deze een glimlach tovert op hun gezicht. Of je nu een ouder bent of niet die glimlach doet wat met je! Ik neem je graag mee naar speelgoed dat op mijn pad is gekomen voor verschillende leeftijden en ook nog eens leuk voor jongens en meisjes!

Welkom in de wereld van Mega Bloks

Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op Mega Bloks . Mega Bloks is origineel en uniek speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. De Mega Bloks zijn gemaakt van veilig en duurzaam plastic waardoor het lang mee gaat. Mega Bloks zijn speciaal ontworpen om kinderen van jongs af aan te helpen met hun hand-oog coördinatie en stimuleert het ontwikkelen van motorische vaardigheden. Door het spelen met Mega Bloks creëer je leuke avonturen waardoor de jonge geesten gestimuleerd worden. Hierdoor komen al hun dromen uit doordat ze fantasie te gebruiken. Hoe mooi is het om een kind dit cadeau te geven. Dit is het perfecte cadeau voor kinderverjaardagen van alle leeftijden, waar kinderen jarenlang plezier aan gaan beleven.

Op welke leeftijd begin je met Mega Bloks?

Met Mega Bloks kan je al op de leeftijd van één jaar beginnen. Je begint met Mega Bloks First Builders. Het leuke hiervan is dat de blokken zo lekker kleurrijk zijn en dat ze groot en stevig zijn waardoor de één of twee jarige er makkelijk een grote toren van kan bouwen. Als je na het bouwen van de toren samen tot 3 telt en je duwt de gehele toren om kan hun dag niet meer stuk! Omdat de Mega Bloks zo stevig zijn kan je dit talloze keren samen herhalen waardoor je uren bezig kan zijn. Met het thema ‘boerderij’ bouw je samen een boerderij met heuse boerderijdieren! Hoe leuk en leerzaam is dat? Of door op pad te gaan met een meeneembare krokodil die trek heeft in blokken! Geloof me gegarandeerd speelplezier voor kinderen van 1 t/m 3 jaar.

Mega Bloks is ook leuk voor kinderen vanaf 3 jaar

Het mooie is dat op het moment dat de kinderen ouder worden ze gewoon door kunnen bouwen met Mega Bloks! Tegen de tijd dat ze 3 jaar zijn hebben ze een andere uitdaging nodig en niet meer de grote blokken van First Builders. Die worden dan saai. Dan kunnen de bouwers verder bouwen met de serie Mega Bloks. Deze serie is vergelijkbaar met de blokken van Duplo en ook dit assortiment is te koop in verschillende thema’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het thema Paw Patrol! Paw Patrol is niets te dol! Ook niet bij Mega Bloks! Erg leuk voor jongens en meisjes. Op het moment dat je met een cadeautje aan komt zetten en ze zien Paw Patrol op de doos staan, zie je een glimlach op het gezicht van de jarige tevoorschijn komen. En ja voor die glimlach doen we het toch allemaal. Ik zie het al helemaal voor me. Het moment dat de kinderen dit cadeau krijgen en ze hun fantasie laten gaan in de wereld van Paw Patrol in Avonturen Baai. Wauw wat een avonturen gaan ze hiermee beleven!

Mega Cunstrux is er voor iedereen vanaf 5 jaar!

Natuurlijk komt er ook weer een tijd na Paw Patrol, want hoe leuk dit ook is, op den duur raken kinderen hier ook op uitgekeken en word het te makkelijk. Dan zou je verder kunnen kijken bij de serie Mega Construx. Deze bouwblokken zijn geschikt voor de leeftijd vanaf 5 jaar tot een jaar of 8. De blokken zijn kleiner en daardoor ook een stuk uitdagender. Denk hierbij aan het in elkaar zetten van een bewegende Pikachu, hoe gaaf is dat?! Op het moment dat ze deze in elkaar gaan zetten weet ik zeker dat ze hem in 1 keer af willen maken. En als de Pikachu af is zal er een gevoel van trots ontstaan en zal het zelfvertrouwen zijn vergroot. En wat denk je van het in elkaar zetten van je eigen Hot Wheels Monster truck waarna je hiermee op avontuur gaat in je Hot Wheels arena!

Waar kan ik Mega Bloks kopen?

Omdat ik zelf eerst het internet af heb gestruind voor het juiste verjaardagscadeau ben ik verschillende sites tegen gekomen die Mega Bloks verkopen. Mijn cadeau heb ik gekocht bij www.uniblocks.nl, hier hebben ze Mega Bloks voor elke leeftijd. En op het moment dat ik een cadeau nodig had hadden ze ook leuke aanbiedingen waardoor ik ook snel verkocht was. Houd dus ook de aanbiedingen in de gaten! Je kan natuurlijk ook altijd eerst een kijkje nemen en wat reviews lezen voordat je besteld.

De glimlach van een kind na het openen van zijn/haar cadeau!

Al met al is dit speelgoed om even bij stil te staan. Voor mijn nichtje had ik de First Builders blokkentas gekocht in het knalroze, alleen van de kleur werd ze al helemaal blij. Ik kreeg regelmatig foto’s doorgestuurd van haar bouwsels. Ik herinner me het kasteel wat ze had gemaakt, samen met mama en papa, voor haar poppen. Of een filmpje van die grote toren die ze hadden gebouwd en om lieten vallen samen, heerlijk dat gegiechel van haar. Met de achterliggende gedachte dat ze met dit cadeau ook mooie herinneringen maakt met haar ouders maakt het helemaal compleet en zeker de moeite waard. Mocht je nou ook een leuke herinnering hebben aan Mega Bloks of een foto laat het weten via de websit in bovenstaande link dan kunnen wij deze delen aan de andere lezers!

Geef een reactie

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1659 reviews.