Ontsnap aan de Sinterklaas cadeaustress met Mega Bloks!

Oktober staat voor de deur en ineens krijgen we die stress van “Oh nee, Sinterklaas komt alweer bijna in het land! Cadeaustress! Wat gaan we dit jaar halen voor de kids? Wat zijn de educatieve cadeaus? We willen geen cadeaus die binnen een week kapot gaan, en het liefst cadeaus waar ze samen mee bezig kunnen zijn, of elkaar kunnen helpen, zonder achter een scherm zitten. Maar we willen ook cadeaus waar ze zelf helemaal blij van worden. Bij ons beginnen we al eind september met het maken van lijstjes. Dit komt ook omdat we onze oudste, die eind november jarig is, niet willen overspoelen met cadeaus en we zo iedereen een tip kunnen geven over wat ze kunnen kopen. We willen voorkomen dat hij niet teveel krijgt en hij zelf ook niet meer weet wat hij ermee moet. Dus,  beginnen we al vroeg met plannen. Onze oudste (bijna 8) en onze jongste struinen het internet af om te kijken wat ze leuk vinden. Als ze iets leuks zien, schrijft de oudste het op, en de jongste maakt samen met ons een documentje met plaatjes van wat hij graag wil hebben.

Bouwen en Pokémon, een gouden combinatie

Doordat onze oudste weet hoe het internet werkt, hoeven wij hem niets uit te leggen en vind hij snel zijn weg. Hij is dol op bouwen en Pokémon, en na lang zoeken komen we uit bij Mega Bloks. We zien  dat Mega Bloks voor de oudere kinderen Mega Construx Pokémon en zelf leuke Hot Wheels auto’s als bouwproject verkoopt. De bewegende Pikachu is zijn absolute favoriet, maar ook de Eevee of de Charizard mogen op pakjes avond niet ontbreken, geeft hij aan. Ook al zijn de Hot Weels Monster trucks niet meer helemaal voor zijn leeftijd, hij vind dat ook deze niet mogen ontbreken op zijn lijstje. Hij is gelijk mega enthousiast, waardoor zijn lijstje nu compleet en klaar is. Zo fijn dat we nu weten wat we voor hem kunnen kopen, waar ook hij dolgelukkig mee is. Want ja, een blij kind is een blije ouder, en zo komen we samen de winter door.

Paw Patrol fan in de dop

Ondertussen is onze jongste ook bezig met het uitzoeken van cadeaus. Ook hij is een echte bouwliefhebber en helemaal fan van Paw Patrol. We zijn onlangs naar een show geweest en nu wil hij echt alles van Ryder en zijn crew hebben. Gelukkig heeft Mega Bloks een geweldige collectie voor Paw Patrol fans. Als hij de Paw Patrol sets ziet klikt hij enthousiast alles aan. “Wauw, ik wil Marshall en Chase en ze hebben zelf Liberty!” zegt hij, overenthousiast, zoals dat gaat. Samen stellen wij een leuk lijstje op voor Sinterklaas, maar ook alvast voor zijn verjaardag in januari. We hebben het voordeel dat deze feestmaanden voor ons vlak na elkaar komen, dus zijn we gelijk klaar voor de rest van het jaar. Nu maken we de lijstjes gezellig voor de goedheiligman en sturen we de verlanglijstjes door naar opa’s en oma’s.

Mega Bloks ook voor de jonge generatie vanaf één jaar

Ook wil ik nog cadeaus scoren voor mijn neefjes en nichtjes. Als ik verder scroll bij Mega Bloks, zie ik dat je voor de allerkleinsten Mega Bloks First builders hebben. Vanaf 1 jaar is er van alles te vinden op gebied van bouwen en spelen. Zo hebben ze een grote blokkentas met extra grote blokken, waardoor het voor je éénjarige makkelijk bouwen en ontdekken is. Met deze grote blokken stimuleer je hun creativiteit en ontwikkelen ze hun fijne motorische vaardigheden. Ook zie ik een leuke grote doe-auto die echt kan rijden en bouwblokken en baanonderdelen heeft die je op verschillende manieren in elkaar kan zetten! De raceauto die erbij hoort heeft 5 verschillende race geluiden, perfect voor de kleine racers onder ons. En voor de dierenliefhebbers onder ons is het ook mogelijk om te bouwen met de kiekeboe boerderijdieren. Wat wil je nog meer?

Mega bloks Barbie paardenstal, een must-have voor de paardenliefhebbers

Als ik een kijkje neem bij Mega Construx, voor de oudere kinderen, zie ik voor de paardenliefhebbers onder ons een echte must-have: een supergave Barbie paardenstal! Als ik deze aan mijn nichtje geef, weet ik zeker dat haar avond niet meer stuk kan. Ze spaart alles van paarden, en ik weet zeker dat haar fantasie met dit cadeau letterlijk en figuurlijk op hol slaat. Dankzij het uitgebreide assortiment van Mega Bloks ben ik gelijk klaar. En het mooie is dat ze, als ze eenmaal aan hun bouwprojecten beginnen, elkaar kunnen helpen, waardoor ze ook samen bezig zijn!  Iets wat wij ook erg belangrijk vinden bij het uitzoeken van cadeaus. Nu ga ik snel alles bestellen, zodat ik klaar ben voor pakjes avond! Je kunt wel zeggen dat “met Mega Bloks wordt de feestmaand een feest van creativiteit en speelplezier”

Geef een reactie

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1750 reviews.