Sinterklaas stress!! Hubelino Knikkerbanen geven je de oplossing!

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!! Ja, wat is het toch weer een spannende tijd. Vanaf het moment dat Sinterklaas met zijn grote stoomboot, “Pakjesboot 12” het land binnen komt varen, worden de kinderen helemaal wild en zijn ze 3 weken lang niet te stoppen vanwege alle opwinding. De vraag die ons als ouder bezighoudt, is: “Wat gaan we dit jaar kopen voor in de schoenen en voor Pakjesavond?” Soms lijkt het wel een race tegen de klok. Je speurt het internet af naar cadeaus of loopt de overvolle speelgoedwinkels binnen, waar je door de drukte het overzicht helemaal kwijt raakt. En heb je eindelijk het cadeau gevonden, zie je van een afstand dat er nog maar één staat. Je rent ernaartoe om deze laatste doos te bemachtigen en ja hoor, voor je het weet grist een andere ouder de doos voor je neus weg! Even zak je door de grond en moet je alle moed weer bij elkaar rapen. Dan denk je er toch maar over om via internet te bestellen. De enige uitdaging die er dan is, is ervoor zorgen dat als de bezorger komt, je kinderen het pakje niet onderscheppen. Want ja, dan is het ook gedaan met de pret. Ze hebben dan al hun cadeaus al binnen voordat Pakjesavond überhaupt begint. Al deze stress dient voor één doel: de betovering van het Sinterklaasfeest in leven houden!

Wat is het perfecte Sinterklaas cadeau?

Natuurlijk bestaat het perfecte cadeau niet. Terwijl de dagen korter en kouder worden, koesteren we de warme momenten thuis bij de kachel en kijken we uit naar cadeaus die onze kinderen urenlang speelplezier zullen brengen. Na mijn ervaring aan de speelgoedwinkel nestelde ik me lekker op de bank met een warm dekentje om het internet af te speuren op zoek naar het perfecte cadeau voor mijn kinderen. Na wat heen en weer geklik, stuitte ik op de betoverende wereld van Hubelino Knikkerbanen! Ik denk vaak met veel plezier terug aan de tijd dat ik knikkers verzamelde, en dit is een vernieuwde versie van knikkeren. Het draait niet meer alleen om het verzamelen van knikkers. Ook zijn de knikkers voor een knikkerbaan anders dan bijvoorbeeld de kattenoogjes of de bommen van vroeger. Deze knikkers zijn speciaal gemaakt voor de knikkerbanen die je eerst zelf moet bouwen en ontwikkelen, wat de speelpret nog langer laat duren dan vroeger, omdat je hiermee eerst aan de slag gaat.

Hoe gaat het bouwen van de knikkerbaan in zijn werk?

Je zou kunnen denken dat het bouwen van een knikkerbaan eenvoudig is, maar vergis je niet. Het moet verschillende etages hebben, snelheid is belangrijk, en je moet ook nadenken over de extra’s, zoals bijvoorbeeld een trechter. Bovendien moet je rekening houden met de zwaartekracht. Het is eigenlijk een uitdagende puzzel, geschikt voor zowel jong als oud, en het is ontzettend leuk om in elkaar te zetten. Een van de leuke aspecten van het bouwproces is dat je steeds kunt uitbreiden. Nadat je hebt bedacht hoe je de baan op gaat bouwen en welke route de knikker het snelst beneden brengt,  kun je dit op elk moment aanpassen. Misschien besluit je om een wip-wap toe te voegen, waardoor de spanning nog groter wordt, of misschien wil je wel een katapult om je knikker met hoge snelheid af te schieten. Het bouwen van de knikkerbaan op zichzelf is al een uitdaging. Maar het word pas echt gaaf als je klaar bent en je ziet hoe snel je knikker door jouw creatie beweegt, en de snelste route naar beneden kiest.  Ik kan me voorstellen dat deze bouwstenen een geweldige toevoeging zijn voor mijn kinderen, en dat er voor alle leeftijden wel iets te beleven valt. Zelfs als de kinderen ouder worden.

Hubelino knikkerbanen zijn het cadeau voor Pakjesavond!

Bij ons thuis is spelen met mama en/of papa altijd het leukst, maar ik heb het gevoel dat mijn kinderen zich hier uitstekend zelf kunnen vermaken, en zelfs samen kunnen spelen met de knikkerbanen van Hubelino! De bouwstenen zijn kleurrijk en komen in verschillende vormen en maten. Een mini basis set begint al met 45 onderdelen, wat betekent dat zowel kleine als grote bouwers volop ruimte hebben om prachtige creaties te bouwen. Vandaar dat ik  weet ik wat ik moet doen en ga ik een set van deze prachtige knikkerbanen bestellen. Nu is het alleen nog hopen dat ik de pakjes kan onderscheppen voordat ze door de kinderen worden ontdekt als ze gebracht worden door de bezorger!

Geef een reactie

De waardering van www.uniblocks.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1750 reviews.